Αποσύρθηκε η Κέρμπερ – VIDEO

Με τον χειρότερο τρόπο αποχαιρέτησε το δυνατό τουρνουά της Στουτγκάρδης η Αντζελίκ Κέρμπερ που εγκατέλειψε την προσπάθειά της κόντρα στην Ανέτ Κονταβέιτ μην έχοντας κερδίσει ούτε ένα game μέχρι τις αρχές του δεύτερου σετ!

Η νίκη επι της Πέτρα Κβίτοβα οπωσδήποτε της αναπτέρωσε το ηθικό αλλά η συνέχεια ήταν καταστροφική για την Αντζελίκ Κέρμπερ στην Στουτγκάρδη.

Η 29χρονη τενίστρια έχανε με 6-0, 2-0 από τη θαυματουργή Ανέτ Κονταβέιτ για τον δεύτερο γύρο της Στουτγκάρδης όταν αποφάσισε να μην συνεχίσει την

προσπάθειά λόγω ενοχλήσεων.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, η πολύ επιθετική Εσθονή τενίστρια έκανε ό,τι ήθελε μια ανήμπροη να αντιδράσει Γερμανίδα που κινούνταν πολύ πιο αργά από τα στάνταρντ της.

Εχοντας ήδη στο τσεπάκι της δύο μεγάλες νίκες, εις βάρος των Μλαντένοβιτς και Κέρμπερ, περιμένει τη νικήτρια του μίνι ντέρμπι Μουγκουρούθα-Παβλιουτσένκοβα για τον προημιτελικό γύρο!

Η υπερασπίστρια είναι εκτός!

Η Λάουρα Ζίγκεμουντ, που κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, είχε κατακτήσει πέρσι το Porsche Grand Prix Open, έχασε από την Κόκο Βαντεγουέι με 6-4, 4-6, 6-3 αλλά βρίσκεται σε καλό δρόμο επαναφοράς από το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που την έθεσε εκτός για περίπου 11 μήνες.

Η Γέλενα Οσταπένκο έκανε την καλύτερη εμφάνιση της μέρας διαλύοντας την Καζάκα Ντίγιαν ενώ Καρολίνα Πλίσκοβα και Ελίνα Σβιτολίνα (με απόσυρση της αντιπάλου) συνέχισαν αμφότερες στα προημιτελικά!

Στοπ στην έφηβη Μάρτα Κόστιουκ έβαλε και η Καρολίν Γκαρσιά, στα τρία σετ, έχοντας πάρει φόρα από τη νίκη απέναντι στη Σαράποβα!

Πέμπτη, 26/4: 2ος γύρος Stuttgart Open

Kontaveit (Estonia) beat Kerber (Germany) 6-0 2-0 ret

Ostapenko (Latvia) beat Diyaz (Kazakhstan) 6-3 6-0

Ka. Pliskova (Czech Republic) beat Kuntermetova (Russia) 7-6(4) 6-3

Vandeweghe (USA) beat Siegemund (Germany) 6-4 4-6 6-3

Garcia (France) beat Kostyuk (Ukraine) 6-1 3-6 7-5

Svitolina (Ukraine) beat Vodrusova (Czech Republic) 2-6 6-1 3-2 ret

DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Kώστας Αϊτάκης

The post Αποσύρθηκε η ΚέρμπερVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα