Απόσυρση και τέλος η σεζόν για Χάλεπ

Η Σιμόνα Χάλεπ απέσυρε τη συμμετοχή της από την ημιτελικό της στο Linz Open και έδωσε τέλος σε μια πολύ περίεργη, για την ίδια, σεζόν.

Η Ρουμάνα, γνώρισε φέτος περισσότερες επιτυχίες εκτός των courts (παντρεύτηκε τον αγαπημένο της), παρά μέσα σε αυτά και η ολοκλήρωση της σεζόν στο Tour, μάλλον δεν την αφήνει ικανοποιημένη.

Η πρώην Νο1 τενίστρια του κόσμου και νυν Νο22, έδωσε την πρόκριση για τον τελικό του 250αριού τουρνουά της Αυστρίας, στη συμπατριώτισσά της, Ζακλίν Κριστιάν. Η

23χρονη, Νο100, θα αγωνιστεί στον παρθενικό της WTA τελικό.

Σε πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατό της απέδωσε την απόσυρσή της η Χάλεπ, που ολοκλήρωσε τη σεζόν της χωρίς WTA τίτλο, για πρώτη φορά μετά από εννέα χρόνια!

Από το 2012 είχε να παίξει σε μια χρονιά χωρίς να φτάσει σε τίτλο η 30χρονη. Μάλιστα, είναι η πρώτη χρονιά που δεν παίζει καν σε τελικό WTA θεσμού, μετά το 2009.

Στον τελικό του Linz Open, η Ζακλίν Κριστιάν θα αντιμετωπίσει τη Νο8 του ταμπλό, Άλισον Ρίσκε, η οποία εκμεταλλεύτηκε την εγκατάλειψη της Ντανιέλ Κόλινς στον έτερο ημιτελικό, κι ενώ το σκορ ήταν στο 7-5, 0-0 υπέρ της 31χρονης.

UPPER AUSTRIA LADIES LINZ SINGLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Απόσυρση και τέλος η σεζόν για Χάλεπ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα