Απίθανη ανατροπή και ημιτελικός για Μπερετίνι (vid)

00:00 8/5/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Ματέο Μπερετίνι πέτυχε αδιανόητη ανατροπή σε βάρος του Κριστιάν Γκαρίν και προκρίθηκε στα ημιτελικά μιας Masters διοργάνωσης, για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Ο 25χρονος Ιταλός βρέθηκε πίσω με σετ και μπρέικ (5-7, 1-3) όμως κέρδισε τα τελευταία 11 γκέιμς του ματς και πανηγύρισε επική πρόκριση στα ημιτελικά του Mutua Madrid Open, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κάσπερ Ρουντ.

Μετά από δυο ώρες και επτά λεπτά μάχης, ο Μπερετίνι επικράτησε του Γκαρίν με 5-7, 6-3, 6-0 και θα δώσει το παρών σε ημιτελικό

Masters, για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο του 2019. Τότε, είχε αποκλειστεί στους “4” της Σαγκάης, από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

An Italian bagel to end it!@MattBerrettini wins the last 11(!) games to beat Garin 5-7 6-3 6-0 and reach the Madrid semi-finals, where he will take on Ruud!#MMOpen pic.twitter.com/ni55sJMuj8

Tennis TV (@TennisTV) May 7, 2021

Ο Ιταλός, Νο10 τενίστας στον κόσμο αυτή τη στιγμή, μετράει επτά σερί νίκες στην clay court season. Πριν μερικές ημέρες κατέκτησε τον τίτλο στο 250αρι τουρνουά του Βελιγραδίου, ενώ τώρα προελαύνει στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Όσον αφορά τον Γκαρίν, έπαθε πρωτοφανές black-out ενώ έδειχνε να ελέγχει απόλυτα τον προημιτελικό μέχρι τα μέσα του δευτέρου σετ. Ούτε γκέιμ κατάφερε να πάρει ο Χιλιανός από το 5-7, 1-3 και είπε πικρό αντίο στη διοργάνωση.

Μπερετίνι και Ρουντ, που θα τεθούν αντιμέτωποι στα ημιτελικά, έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους στο παρελθόν ακόμη τρεις φορές, με τον Νορβηγό να ηγείται του Η2Η με 2-1. Μάλιστα και οι δυο νίκες του 22χρονου έχουν έρθει στη χωμάτινη επιφάνεια.

Το 2019 ο Ρουντ επικράτησε 3-0 του Μπερετίνι στον 2ο γύρο του Roland Garros, ενώ το 2019, ο Ρουντ προκρίθηκε στον παρθενικό του Masters ημιτελικό, πανηγυρίζοντας νίκη επί του Ιταλού μέσα στο… σπίτι του (Rome Masters).

MADRID OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Απίθανη ανατροπή και ημιτελικός για Μπερετίνι (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα