Άνετος στους “8” ο Ζβέρεφ (vids)

Μπορεί να μην είχε νίκη σε έξι παρουσίες του στο τουρνουά μέχρι φέτος, όμως ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ το βράδυ της Πέμπτης πέτυχε τη 2η διαδοχική του αυτή την εβδομάδα στο Masters του Σινσινάτι.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, δεν συνάντησε πολλά προβλήματα απέναντι στον Αργεντινό, Νο93 κόσμου, Γκουίντο Πέλα και προκρίθηκε στους “8” καλύτερους της διοργάνωσης.

Μετά από 73 λεπτά αγώνα, ο Γερμανός επικράτησε με 6-2, 6-3 και στην επόμενη φάση του τουρνουά θα αντιμετωπίσει τον “καυτό” μέσα στο 2021, Κάσπερ Ρουντ (Νο11), ο οποίος επιβλήθηκε με τη σειρά του,

του Ντιέγκο Σβάρτσμαν (Νο14) με 6-4, 6-3.

Sascha Last 8 bound@AlexZverev doubles up his Cincinnati career win total, defeating Pella 6-2 6-3 in just over an hour#CincyTennis pic.twitter.com/MNpdL2H22Q

Tennis TV (@TennisTV) August 19, 2021

Ούτε σε break point άφησε τον Πέλα να φτάσει ο Ζβέρεφ, ο οποίος έκανε αψεγάδιαστο ματς, κερδίζοντας 32/40 πόντους πίσω από το σερβίς του.

Ζευγάρωσε έτσι τις νίκες του στο Οχάιο, μετά από αυτή που πέτυχε εναντίον του Τζορτζ Λόιντ Χάρις στο 2ο γύρο και έφτασε συνολικά τις οκτώ συνεχόμενες. Από το Ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο, μέχρι το Σινσινάτι.

Έχει να ηττηθεί, από τις 5 Ιουλίου, όταν αποκλείστηκε στον 4ο γύρο του Wimbledon από τον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ.

WESTERN & SOUTHERN OPEN MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Άνετος στους “8” ο Ζβέρεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα