Ανέτοιμος ο Ντιμιτρόφ!

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ρίχνεται στη μάχη του Miami Open την Παρασκευή, όμως όπως δήλωσε ο ίδιος, ενδέχεται να μην αγωνιστεί καθώς μια γρίπη τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ώρες.

Ο Βούλγαρος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο όπως ξεκαθάρισε, ίσως να μην τον αφήσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι του 2ου γύρου στο Miami Masters, κόντρα στον Γερμανό Μαξιμίλιαν Μάρτενερ την Παρασκευή στις 23:00GRE.

Ο “Ντιμι” ταλαιπωρείται από γρίπη, η οποία όπως είπε δεν τον

άφησε να προπονηθεί πολύ για το τουρνουά και για αυτό δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό του στον συγκεκριμένο θεσμό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντιμιτρόφ λίγες ώρες πριν το ματς του κόντρα στον Μάρτενερ, στο Μαϊάμι:

“Σίγουρα έχω χαμηλότερες απαιτήσεις αυτή τη βδομάδα γιατί δεν έχω πολλά παιχνίδια στα πόδια μου. “Άρπαξᔨμια γρίπη, και έπρεπε να είμαι πολύ προσεκτικός τις τελευταίες μέρες, για αυτό και δεν προπονήθηκα αρκετά.

Πάντως αισθάνομαι το σώμα μου λίγο καλύτερα, παρόλο που ταλαιπωρήθηκα αρκετά τις τελευταίες ώρες. Στο Μαϊάμι θέλω πολύ να αγωνιστώ και να είμαι σίγουρος πως θα τα πάω καλά, αλλά στην προκειμένη περίπτωση τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα.

Το πιο σημαντικό για εμένα είναι τουλάχιστον να αγωνιστώ στους πρώτους γύρους και να πάρω έτσι κάποια παιχνίδια στα πόδια μου. Πιστεύω πως η αρχή θα είναι δύσκολη, αν όμως καταφέρω και προκριθώ στην επόμενη φάση, τότε τα πράγματα θα βελτιωθούν.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ανέτοιμος ο Ντιμιτρόφ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα