Άνετα στους “16” ο εκπληκτικός Τζόκοβιτς (vids)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε το καθήκον του απέναντι στον πολλά υποσχόμενο Γιανίκ Σίνερ και προκρίθηκε στους “16” του Rolex Monte Carlo Masters.

Ο Σέρβος έπαιξε μεθοδευμένα καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα και επικράτησε του 19χρονου Ιταλού με 6-4, 6-2. Η αναμέτρηση διήρκησε 1 ώρα και 35 λεπτά.

Ο Σίνερ ήταν ανταγωνιστικός μόνο στο 1ο σετ του παιχνιδιού. Έσπασε το σέρβις του Τζόκοβιτς δύο φορές, βγάζοντας εξαιρετικές άμυνες και

προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό του. Όμως, αυτό δεν επετεύχθη εξαιτίας της τεράστιας ποιότητας του Τζόκοβιτς.

Ο 33χρονος τενίστας πραγματοποίησε τρία breaks στο σερβίς του Ιταλού και έκανε με ελεγχόμενο τρόπο το 1-0.

Job Done for Djokovic @DjokerNole defeats Sinner 6-4 6-2 to make a 10-0 start to the season for the sixth (!) time in his career!#RolexMCMasters pic.twitter.com/UGN4JaxbtR

Tennis TV (@TennisTV) April 14, 2021

Στο 2ο σετ της αναμέτρησης δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Νο22 της παγκόσμιας κατάταξης, ήταν απόλυτος κυρίαρχος στο court. Είχε ποικιλία στα χτυπήματα του, έπαιξε ψύχραιμα και πήρε την πολυπόθητη νίκη.

Στον 3ο γύρο της διοργάνωσης του Μονακό θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Χουμπέρτ Χουρκάτς – Ντάνιελ Έβανς.

Στο μεταξύ, ο υπερασπιστής του τίτλου, Φάμπιο Φονίνι, συνεχίζει ακάθεκτος στο Μονακό. Νωρίτερα σήμερα απέκλεισε τον Τζόρνταν Τόμσον, Νο63 στην παγκόσμια κατάταξη με 6-3, 6-3.

FABI-OHH

A one-handed stunner from @fabiofogna on his way to a 6-3 6-3 win v Thompson in the #RolexMCMasters 2nd round! pic.twitter.com/88r7vjzHgA

Tennis TV (@TennisTV) April 14, 2021

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του event εξασφάλισε και ο υπερηχητικός Αντρέι Ρούμπλεφ, κερδίζοντας τον Σαλβατόρε Καρούζο με 6-3, 6-2, σε έναν αγώνα που διήρκησε μόλις 1 ώρα και 10 λεπτά.

MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Άνετα στους “16” ο εκπληκτικός Τζόκοβιτς (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα