Αναβολές… μέχρι νεωτέρας

17:00 5/6/2019 - Πηγή: Tennis24
Σιμόνα Χάλεπ, Αμάντα Ανισίμοβα, Άσλεϊ Μπάρτι και Μάντισον Κις δεν έχουν μπει ακόμη στα court του Roland Garros για να αγωνιστούν στη φάση των προημιτελικών της διοργάνωσης. Σύννεφα, βροχές και… αναβολές μέχρι νεωτέρας.

Αν και το σημερινό πρόγραμμα θα έπρεπε να ξεκινήσει στις 15:00, έχουμε φτάσει στις 17:00 και τένις δεν έχουμε δει στο Παρίσι.

Η οροφή στο Philippe Chatrier δεν είναι έτοιμη, και δεν πρόκειται να είναι ούτε και του χρόνου, με τις βροχές να κάνουν δύσκολο το έργο τόσο των αθλητών,

όσο και των φιλάθλων.

Αν και φέτος οι διοργανωτές είχαν την τύχη με το μέρος τους και δεν αντιμετώπισαν αρκετά άστατο καιρό την πρώτη εβδομάδα αγώνων στο Γαλλικό Όπεν, σήμερα Τετάρτη, οι προημιτελικοί μετατίθενται συνεχώς.

Στις 15:00GR ήταν προγραμματισμένοι οι δυο τελευταίοι γυναικείοι προημιτελικοί του RG 2019 (Χάλεπ-Ανισίμοβα και Μπάρτι-Κις), ενώ στις 17:00GR περίπου θα ξεκινούσαν οι ανδρικοί προημιτελικοί (Τζόκοβιτς-Ζβέρεφ και Τιμ-Κατσάνοφ).

Πάντως, οι τελευταίες ενημερώσεις από το Παρίσι δεν είναι ενθαρρυντικές. Αυτό, γιατί δεν πρόκειται να δούμε τένις τουλάχιστον μέχρι τις 17:45GR.

Ας ελπίσουμε πως το σκηνικό θα αλλάξει, ο ήλιος θα βγει μια βόλτα και οι βροχές θα αποχωρήσουν.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αναβολές… μέχρι νεωτέρας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα