Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας της η Κόλινς

Λίγο μετά τη ματσάρα με την Ίγκα Σφιόντεκ για το 2ο γύρο του Australian Open, η Ντάνιελ Κόλινς ανακοίνωσε ότι αυτή είναι η τελευταία της χρονιά στο WTA Tour.

Η 30χρονη Αμερικανίδα, έφτασε μια ανάσα από τη νίκη κόντρα στο Νο1 του κόσμου και μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρώτου Grand Slam της σεζόν και στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά, είπε ότι κουράστηκε από

τα συνεχή ταξίδια και πως θέλει να κάνει οικογένεια.

“Αυτή θα είναι η τελευταία μου χρονιά στο tour. Δεν ξέρω ακριβώς πότε θα γίνει αλλά θα είναι η τελευταία μου σεζόν και ανυπομονώ γι’αυτό” είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους η φιναλίστ του Australian Open 2022.

Μετά την πορεία της στον τελικό της Μελβούρνης το ’22, η Ντάνιελ Κόλινς έφτασε μέχρι το career high Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης ενώ έχει κατακτήσει δύο τίτλους στην καριέρα της, το 2021 σε Σαν Χοσέ και Παλέρμο.

Μέχρι τώρα έχει βγάλει 6.8 εκατομμύρια δολάρια από χρηματικά έπαθλα ενώ το ρεκόρ της είναι 229-142.

“Νιώθω ότι έχω κάνει μια πολύ καλή καριέρα. Υπήρχαν αρκετά σκαμπανεβάσματα. Τα ταξίδια και κάποια άλλα πράγματα εκτός court, είναι πολύ δύσκολα. Θέλω να πετύχω και άλλα πράγματα στη ζωή μου, εκτός του τένις και χρειάζεται χρόνος γι’αυτά. Προφανώς θέλω να αποκτήσω παιδιά που είναι η προτεραιότητά μου πλέον” πρόσθεσε η μαχητική τενίστρια.

AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (+9h)

The post Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας της η Κόλινς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανακοίνωσε, Κόλινς,anakoinose, kolins