Αλκαράθ: “Ήταν ένα τέλειο παιχνίδι για μένα”

Ο Κάρλος Αλκαράθ εμφανίστηκε ικανοποιημένος τόσο με τη νίκη του απέναντι στον Λορέντζο Μουζέτι, αλλά κυρίως με την εμφάνισή με τον Ισπανό να κάνει το 2 στα 2 στην πρώτη του παρουσία στο ασιατικό swing παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά. 

“Σήμερα ήταν ένα τέλειο ματς για μένα”, είπε ο Αλκαράθ. “Μπορεί να βελτιώνεσαι και να είσαι καλύτερος κάθε μέρα, αλλά είμαι περήφανος για επίπεδο του τένις που έπαιξα. Ήταν ένας υπέροχος αγώνα και μου άρεσε ο τρόπος που αγωνίστηκα σήμερα. Πραγματικά απολαμβάνω την Κίνα.”

“Στόχος για μένα ήταν να ξεκινήσω

δυνατά. Προσπάθησα να παίξω στο όριο από την αρχή και να τον κάνω να μην νιώσει άνετα στο court, να κινούμαι συνέχεια και να μην τον αφήσω να κάνει το παιχνίδι του.”

Όσο για τον προημιτελικό της Δευτέρας κόντρα στον Κάσπερ Ρουντ ο Αλκαράθ είπε: “Ο Κάσπερ είναι ένας πολύ δύσκολος παίκτης. Οπότε πρέπει να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στον αγώνα και να μην τον αφήσω να ελέγξει το ματς. Θα είναι πραγματικά δύσκολος αγώνας, αλλά και ταυτόχρονα διασκεδαστικός.”

The post Αλκαράθ: “Ήταν ένα τέλειο παιχνίδι για μένα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα