Αλακαράθ: “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κέρδισα τον Τσιτσιπά!”

14:49 4/9/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Κάρλος Αλκαράθ συστήθηκε και επίσημα στο παγκόσμιο τένις μετά την επική νίκη απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά στον 3ο γύρο του US Open μια νίκη η οποία είναι η μεγαλύτερη στην-μέχρι τώρα-πορεία του 18χρονου Ισπανού.

Θυμίζουμε ότι μέχρι το παιχνίδι με τον Νο3 του κόσμου, ο Αλκαράθ όχι μόνο δεν είχε καταφέρει να κερδίσει παίκτη πρώτης 10άδας, αλλά δεν είχε πάρει ούτε set, έχοντας χάσει διαδοχικά από τους Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Ράφα Ναδάλ και Ντανιίλ Μεντβέτνεφ. 

“Δεν έχω

λόγια να εξηγήσω πως αισθάνομαι”, είπε ο Ισπανός. “Απλώς δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς συνέβη μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κέρδισα τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά από έναν επικό αγώνα!”

Ο 18χρονος αναφέρθηκε και στο κοινό το μεγαλύτερο μέρος του οποίου τον αποθέωνε σε κάθε πόντο, αλλά όπως δήλωσε και ο ίδιος τον βοήθησε να μπει μέσα στην εξίσωση του αγώνα μετά το χαμένο 4ο set με 6-0.

“Νομίζω ότι χωρίς αυτό το κοινό δεν θα είχα τη δυνατότητα να κερδίσω αυτόν τον αγώνα. Οπότε  ευχαριστώ για τη βοήθεια, αλλά και την ώθηση που μου έδωσε.”

“Αυτή η νίκη σημαίνει πολλά για μένα. Ήταν ο καλύτερος αγώνας στην καριέρα μου. Το να νικήσεις τον Στέφανο Τσιτσιπά είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.”

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

The post Αλακαράθ: “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κέρδισα τον Τσιτσιπά!” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα