Ακυρώθηκε το φιλικό Φέντερερ-Ζβέρεφ στην Κολομβία

Οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην Μπογκοτά, ανάγκασαν τον Φέντερερ να ανακοινώσει την μη πραγματοποίηση του αγώνα με τον Ζβέρεφ

Το βράδυ της Παρασκευής, ήταν προγραμματισμένο το τρίτο κατά σειρά φιλικό των Φέντερερ-Ζβέρεφ στη Λατινική Αμερική.

Μετά το Σαντιάγκο και το Μπουένος Άιρες, οι δύο άσοι των courts, θα ταξίδευαν στην Κολομβία όπου θα έπαιζαν σε κλαμπ της Μπογκοτά.

Ωστόσο, ο Δήμαρχος της πόλης, απαγόρευσε την κυκλοφορία σε ολόκληρη την επικράτεια

της Κολομβιανής πρωτεύουσας, για να αποφευχθούν ταραχές και λεηλασίες, μία ημέρα μετά τις μαζικές κινητοποιήσεις κατά του δεξιού προέδρου της χώρας Ιβάν Ντούκε.

“Είμαι συντετριμένος για τους ανθρώπους της Μπογκοτά. Λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, δεν θα μπορέσουμε το ματς που περιμέναμε εδώ και καιρό. Υποσχέθηκα σε όλους ότι ο Σάσα και εγώ, θα επιστρέψουμε στο μέλλον να δώσουμε στους Κολομβιανούς θαυμαστές μας την ευκαιρία να μας δουν να παίζουμε. Μετά τις υπέροχες αναμνήσεις που έχω από το 2012 στη Μπογκοτά, ανυπομονώ να ξανασυμβεί” έγραψε ο Φέντερερ στο twitter.

Έτσι, το Σάββατο (23/11) οι Φέντερερ-Ζβέρεφ θα παίξουν στο Μεξικό και την Κυριακή (24/11) θα ολοκληρώσουν την περιοδεία τους στον Ισημερινό.

I am heartbroken for the people of Bogota. Due to the curfew tonight, unfortunately we could not put on the match I have waited so long for…

Roger Federer (@rogerfederer) November 23, 2019

I promise everyone Sasha and I will be returning in the future to give our Colombian fans the chance to see us play.
With such great and lasting memories from my 2012 tour to Bogota I can’t wait to make that happen again.

Roger Federer (@rogerfederer) November 23, 2019

The post Ακυρώθηκε το φιλικό Φέντερερ-Ζβέρεφ στην Κολομβία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα