Άκυρα όλα τα τουρνουά στην Κίνα

ATP και WTΑ αποφάσισαν από κοινού να ακυρώσουν όλα τα τουρνουά που θα διεξάγονταν το Φθινόπωρο στην Κίνα, μεταξύ των οποίων και το κορυφαίο τουρνουά των γυναικών, το WTA Finals στη Σένζεν.

Η εξέλιξη αυτή ήταν σχετικά αναμενόμενη αφού πριν δύο εβδομάδες, το Υπουργείο Αθλητισμού της Κίνας είχε ανακοινώσει ότι μόνο τα δοκιμαστικά για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο το 2022, θα επιτρέπονταν

για το υπόλοιπο του 2020.

Οι δύο διοργανώτριες αρχές του τένις, διατηρούσαν ελπίδες ώστε το Κινέζικο Υπουργείο να εξαιρούσε από αυτή την απόφαση τα τενιστικά τουρνουά, ωστόσο με σχεδόν ταυτόχρονη ανακοίνωση, ακύρωσαν κάθε τενιστική δραστηριότητα στην Κίνα για φέτος.

“Είμαστε εξαιρετικά απογοητευμένοι που δεν θα πραγματοποιηθεί το παγκοσμίου κλάσης τουρνουά WTA Finals στην Κίνα φέτος” ανέφερε χαρακτηριστικά ο CEO της WTA, Στιβ Σάϊμον.

Το WTA Tour είχε προγραμματίσει εφτά τουρνουά στην Κίνα για φέτος, μεταξύ των οποίων και το year-ending τουρνουά στη Σένζεν.

Από την ATP, θα αναβληθούν το Shanghai Masters, το μοναδικό Masters που διεξάγεται στην Ασία καθώς και το ATP 500 τουρνουά του Πεκίνου και δύο 250αρια σε Τσενγκντού και Ζουχάι.

The post Άκυρα όλα τα τουρνουά στην Κίνα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα