“Αγρίεψε” ο Τιμ! – VIDEO

Εντυπωσιακός στον δεύτερο του αγώνα στο Αμβούργο ήταν ο Ντομινίκ Τιμ που έπιασε σπουδαία απόδοση για να κερδίσει τον Μάρτον Φούτσοβιτς!

Αν πάρει φόρα στο χώμα, δεν σταματιέται εύκολα!

Κόντρα στον Πάμπλο Κουέβας ήταν θετικός, ωστόσο, κόντρα στον Μάρτον Φούτσοβιτς, ο Ντομινίκ Τιμ “αγρίεψε” κερδίζοντας τον Ούγγρο με 7-5, 6-1 για να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα στο πρώτο

σετ καθώς ο big hitter Ούγγρος έβρισκε ξανά και ξανά εντυπωσιακές γωνίες φθάνοντας τον Τιμ στα όρια του αλλά ο Αυστριακός πήρε την ουσία στο 6-5 έχοντας προειδοποιήσει και στο 5-4 τον Φούτσοβιτς χάνοντας ένα set point.

Μετά ήταν απλά απολαυστικός…

Έχοντας το ψυχολογικό αβαντάζ υπέρ του, έκανε ό,τι ήθελε έναν εμφανώς απογοητευμένο Φούτσοβιτς που ξέμεινε από δυνάμεις και ιδέες μετά την απώλεια του πρώτου σετ.

Νέος big hitter περιμένει τώρα τον Τιμ, ο νεαρός Ρώσος Αντρέι Ρούμπλεφ που κέρδισε στα τρία σετ τον Κάσπερ Ρουντ.

O υπερασπιστής του τίτλου είναι ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι με τον Γεωργιανό να μένει “ζωντανός” στο τουρνουά μετά από δύσκολη νίκη!

Επικράτησε του φιναλίστ του Μπάσταντ, Χουάν Ιγκνάσιο Λοντέρο με 6-4, 3-6, 6-3 και θα αντιμετωπίσει τον Ζερεμί Σαρντί στη συνέχεια μετά τη σπουδαία νίκη του Γάλλου επί του Ρισάρ Γκασκέ.

HAMBURG OPEN DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post “Αγρίεψε” ο Τιμ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα