Αγκάσι και Τζόκοβιτς υποκλίνονται στον Ρότζερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ έγραψε για ακόμη μια φορά ιστορία, αφού χθες βράδυ έγινε ο γηραιότερος τενίστας ανά τα χρόνια που καταφέρνει να ανέβει στην 1η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ.

Με την νίκη του επί του Ρόμπιν Χάασε στο Ρότερνταμ ”σφράγισε” και μαθηματικά το συγκεκριμένο κατόρθωμα, αφού από την Δευτέρα, θα ξεπεράσει και επίσημα τον Ράφα Ναδάλ στην ”κούρσα” της ΑΤΡ.

Ο Ελβετός ”Βασιλιάς” θα σπάσει το ρεκόρ που κρατούσε ο Αντρέ Αγκάσι, ο οποίος στην ηλικία

των 33 χρόνων κατέλαβε για τελευταία φορά την 1η θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Ο κατά τεκμήριο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών πλέον θα ανεβάσει πολύ τον πήχη, μιας και θα βρεθεί στην ηλικία των 36 ετών στην κορυφή του κόσμου, κάνοντας σχεδόν… απλησίαστο το συγκεκριμένο κατόρθωμα.

Ο άνθρωπος που κρατούσε μέχρι πρότινος το ρεκόρ, Αντρέ Αγκάσι, δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήριά του στον Ελβετό αμέσως μετά την νίκη του επί του Χάασε. Επίσης, το πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, Νόβακ Τζόκοβιτς, εξέφρασε τον θαυμασμό του για το επίτευγμα του Ρότζερ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι αντιδράσεις των δυο σπουδαίων αθλητών:

36 years 195 days…@RogerFederer continues to raise the bar in our sport. Congratulations on yet another remarkable achievement!!

— Andre Agassi (@AndreAgassi) 16 Φεβρουαρίου 2018

Novak Djokovic’s comment on Roger Federer’s Instagram post! Stop fighting, fans of both! And yeah, you can see the comment of @RogerisGod as well! pic.twitter.com/zBpKhzMHnv

— Prashant Paul (@PrashantSport) 16 Φεβρουαρίου 2018

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αγκάσι και Τζόκοβιτς υποκλίνονται στον Ρότζερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα