Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή του Νόλε

Ο προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς, Γκόραν Ιβανίσεβιτς, αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή που πέρασε ο αθλητής του κατά τη διάρκεια του Australian Open.

Σύμφωνα με τον Κροάτη coach, αυτή ήταν ο αγώνας με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στον 3ο γύρο, με τον Ιβανίσεβιτς να αναφέρει ότι ο Τζόκοβιτς δεν μπορούσε να κινηθεί ελεύθερα εκείνη την ημέρα και ο Βούλγαρος δεν το εκμεταλλεύτηκε αυτό, παίζοντας με τον λάθος τρόπο.

“Ακόμα δεν μπορώ

να πιστέψω πως κατάφερε να το πάρει αυτό το τουρνουά. Νιώθω πολύ υπερήφανος που τα κατάφερε και που δουλεύω μαζί του” είπε ο Ιβανίσεβιτς σε συνέντευξη στο Tennis Majors.

Μιλώντας για την καθημερινότητα του Νόλε στη Μελβούρνη και τι έκανε μεταξύ των αγώνων για να περιποιηθεί τον τραυματισμό του, ο Ιβανίσεβιτς ανέφερε: “Πως είναι όταν ένας Πρωθυπουργός χώρας επισκέπτεται μια άλλη χώρα και του δίνουν μια λίστα με 37,000 πράγματα που πρέπει να κάνει; Έτσι και ο Νόλε έκανε 37,000 θεραπείες. Όλα αυτά τα συναισθήματα ήρθαν στην επιφάνεια μόλις κέρδισε. Ο Νόλε ξόδεψε περισσότερο χρόνο στο κρεβάτι παρά στα προηγούμενα 16 Australian Open που έπαιξε μαζί. Απίστευτη ιατρική ομάδα, απίστευτη. Δεν μπορώ τι κάναμε με τη βίζα και όλα τα έγγραφα που χρειαζόντουσαν για να έρθει η γιατρός Μιριάνα Κοβάσεβιτς. Αν δεν το ζούσα, δεν θα μπορούσα να το πιστέψω. Γι’αυτό αυτή η νίκη είναι η πιο ξεχωριστή”.

Ο Ιβανίσεβιτς αναφέρθηκε και στην πιο δύσκολη στιγμή που είχε ο Τζόκοβιτς στο τουρνουά, στο παιχνίδι του 3ου γύρου με τον Ντιμιτρόφ.

“Οι αντίπαλοι στους δύο πρώτους γύρους ήταν εύκολοι. Ο Ντιμιτρόφ έπαιξε λάθος. Ο Γκριγκόρ και ο προπονητής του, δεν επέλεξαν το σωστό πλάνο και τη σωστή τακτική. Ο Νόβακ δεν μπορούσε να κουνηθεί και ο Γκριγκόρ έκανε περίπου 2-3 drop shots. Εγώ θα είχα παίξει 300! Αλλά είναι ο Βαλκάνιος αδελφός μας και μας βοήθησε (γέλια). Ο Ντιμιτρόφ είναι δύσκολος αντίπαλος ακόμα κι όταν είσαι καλά. Αυτό ήταν το ματς που φοβόμουν περισσότερο. Μετά, το παιχνίδι του Νόβακ ήταν εξαιρετικό και όλα κύλησαν ομαλά”

The post Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή του Νόλε appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα