Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς στο ντέρμπι (vids)

Νικ Κύργιος και Ούγκο Ουμπέρ έδωσαν μια πανέμορφη τενιστική παράσταση στο Court 1 του All England Club, μέχρι που η… απαγόρευση κυκλοφορίας στο χωρίο του Wimbledon, τους ανάγκασε να αφήσουν ανοιχτούς τους λογαριασμούς τους.

Με το σκορ στο 6-4, 4-6, 3-6, 6-1, 3-3 μετά από δυο ώρες και 47 λεπτά αγώνα, οι δυο τενίστες μάζεψαν τα πράγματά τους και αποχώρησαν από το court, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την Τετάρτη,

οπότε και θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους.

To be continued…

Play is suspended with Kyrgios and Humbert tied at three games all in the deciding set – who will go on to claim victory?#Wimbledon pic.twitter.com/1qDgmCByIi

Wimbledon (@Wimbledon) June 29, 2021

Οι άνθρωποι του Wimbledon έχουν θεσπίσει από την έναρξη του τουρνουά, απαγόρευση κυκλοφορίας στη φούσκα του Λονδρέζικου Slam, από τις 23:00 τοπική ώρα.

Εφόσον ο αγώνας του Κύργιου με τον Ουμπέρ δεν είχε προλάβει να ολοκληρωθεί μέχρι τότε, η αναμέτρηση διεκόπη και θα συνεχιστεί περίπου στις 17:00GR της Τετάρτης, μετά το ματς της Ελίνα Σβιτολίνα με την Άλισον Βαν Ούιτβανκ (15:00GR).

Τι κι αν ο Κύργιος είχε δώσει το πιο πρόσφατο παιχνίδι του στο Tour, στις 12 Φεβρουαρίου, στο Αυστραλιανό Όπεν ;

Ο Ελληνοαυστραλός έδειξε πως ακόμη και μετά από 4.5 μήνες απραξίας, μπορεί να κοντράρει στα ίσια οποιονδήποτε τενίστα και κόντρα στον πολύ φορμαρισμένο Ουμπέρ, ήταν σα να μην έλειψε μια μέρα από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Σέρβιρε 17 άσους και κέρδισε 84/118 πόντους πίσω από το σερβίς του, έκανε λιγότερα αβίαστα λάθη από τον Γάλλο (24 έναντι 25) και δικαίωσε όσους πίστευαν πως το ματς 1ου γύρου ανάμεσα στους δυο αθλητές, θα ήταν ένα τεράστιο ντέρμπι.

Άραγε, θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Wimbledon, ολοκληρώνοντας την ανατροπή του την Τετάρτη ;

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς στο ντέρμπι (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα