Αέρας στα προημιτελικά ο Ρούμπλεφ

To εισιτήριο για τους “8” του San Diego Open εξασφάλισε ο Αντρέι Ρούμπλεφ που πραγματοποίησε την πρεμιέρα του στη διοργάνωση την Τετάρτη, απέναντι στον ανερχόμενο Αμερικανό, Μπράντον Νακασίμα.

Ο 23χρονος Ρώσος, Νο1 του ταμπλό, χρειάστηκε μόλις 63 λεπτά για να φτάσει στη νίκη με 6-2, 6-1 επί του 20χρονου αντιπάλου του και πέρασε στα προημιτελικά της ATP 250 διοργάνωσης όπου θα συναντήσει τον Ντιέγκο Ζβάρτσμαν.

Το Νο5 του κόσμου μετράει 23 νίκες και 8 ήττες σε outdoor

hard courts τη φετινή σεζόν, συμπεριλαμβανομένου και της πορείας μέχρι τον τελικό του Cincinnati Masters καθώς και τους ημιτελικούς σε Μαϊάμι, Ντουμπάι και Ντόχα.

“Ήξερα ότι ο Νακασίμα είναι ένας πολύ καλός παίκτης και από την αρχή σκεφτόμουν ότι δεν πρέπει να τον αφήσω να κάνει το παιχνίδι του. Προσπάθησα να ορίσω εγώ τον ρυθμό. Game με το Game έπαιζα και καλύτερα με αποτέλεσμα στο τέλος να καταφέρω να κερδίσω άνετα” είπε ο Ρούμπλεφ.

Αμέσως μετά, ο Ντιέγκο Ζβάρτσμαν χρειάστηκε κάτι παραπάνω για να κερδίσει τον Λόιντ Χάρις με 4-6, 6-3, 6-2 και σφράγισε το ενδιαφέρον ραντεβού με τον Ρούμπλεφ στην 8αδα του Σαν Ντιέγκο.

Diego's a GO @dieschwartzman rallies to defeat Lloyd Harris 4-6 6-3 6-2 to set a quarter-final clash with Andrey Rublev at #SanDiegoOpen pic.twitter.com/2QraboDIoX

Tennis TV (@TennisTV) September 30, 2021

SAN DIEGO OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-10h)

The post Αέρας στα προημιτελικά ο Ρούμπλεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αέρας, Ρούμπλεφ,aeras, roublef