Wimbledon: Καλύτερα ακύρωση, παρά κεκλεισμένων των θυρών

Οι διοργανωτές του Wimbledon προτιμούν να ακυρώσουν μια και καλή την διεξαγωγή του φετινού τουρνουά, παρά να αποφασίσουν να γίνει χωρίς θεατές στις κερκίδες…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι άνθρωποι του τρίτου Grand Slam της χρονιάς, δεν φαίνεται να εξετάζουν καν το ενδεχόμενο διεξαγωγής του φετινού Wimbledon

χωρίς την παρουσία κόσμου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το BBC, το All England Club δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παραμείνει άδειο φέτος, αν το τουρνουά γίνει.

Δυο είναι οι εναλλακτικές που εξετάζουν οι διοργανωτές του Λονδρέζικου Major. Αρχικά, να γίνει η διοργάνωση κανονικά, με την παρουσία κόσμου στις κερκίδες και όχι κεκλεισμένων των θυρών.

Σε διαφορετική περίπτωση, ακόμη κι αν υπάρχει η άδεια να διεξαχθεί το τουρνουά χωρίς κόσμο στις κερκίδες, οι άνθρωποι του θεσμού διαρρέουν πως θα προτιμήσουν να το ακυρώσουν για φέτος.

Τα σενάρια φυσικά, δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες όσον αφορά με το μέλλον του Tour, όσο ο κορονοϊός εξαπλώνεται και γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνος.

Κάθε απόφαση είναι πιθανή, ενώ δεν θα εντυπωσιαστεί κανείς αν αποφασιστεί να μπει λουκέτο στο τένις μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Wimbledon: Καλύτερα ακύρωση, παρά κεκλεισμένων των θυρών appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα