Άμπου Ντάμπι: ξεχωρίζει το ντέρμπι Σάκκαρη-Μουγκουρούθα

19:28 9/1/2021 - Πηγή: Tennis24
Η πρώτη ever αναμέτρηση στο τουρ ανάμεσα στις Μαρία Σάκκαρη και Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Κυριακής στα WTA 500 Open του Άμπου Ντάμπι!

Πολύ μεγάλα ματς και τα πρώτα μεγάλα ντέρμπι μας περιμένουν στο πολύ “πλούσιο” πρόγραμμα της Κυριακής στο δυνατό 500ρι του Άμπου Ντάμπι!

Η Μαρία Σάκκαρη είναι αψεγάδιαστη μέχρι στιγμής στα Εμιράτα έχοντας πετύχει δύο straight sets νίκες, τη δεύτερη κόντρα στην Κόρι Γκοφ, και τώρα περιμένει την πρόκληση που ακούει στο όνομα Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα (11:00 GR – COSMOTE).

Την

πρώην δηλαδή Νο1 του κόσμου και νικήτρια δύο Grand Slam τίτλων (φιναλίστ πέρσι του Αυστραλιανού Όπεν), μία τενίστρια για την οποία οι συστάσεις περισσεύουν αν και έχε περάσει μια μεγάλη αγωνιστική κάμψη την τελευταία τριετία.

Η Μαρία δεν έχει φυσικά να φοβηθεί τίποτα και αν μπει με τον επιθετικό προσανατολισμό που ανταμείβεται στο πολύ γρήγορο κορτ του πάλαι ποτέ Mubadala Championships μπορεί ξεκάθαρα να πλήξει την Ισπανίδα η οποία, βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολη αντίπαλος.

Αν περάσει το τεστ της Μουγκουρούθα, η Σάκκαρη θα παίξει λογικά με τη Νο1 του ταμπλό, Σοφία Κένιν, αν η Αμερικανίδα περάσει το tricky τεστ της Γιούλια Πουτίντσεβα (12:30 GR).

Mεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ματς Σαμπαλένκα-Ζαμπέρ (08:00 GR), Κασάτκινα-Ριμπάκινα (09:30 GR) ενώ, μετά τη νίκη της επί της Ζβονάρεβα, η Σβιτολίνα πέφτει πάνω σε ακόμα μία Ρωσίδα, την Εκατερίνα Αλεξάντροβα (14:00 GR).

ABU DHABI OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+2h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Άμπου Ντάμπι: ξεχωρίζει το ντέρμπι Σάκκαρη-Μουγκουρούθα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα