WTA Rankings: Έκλεισε 2 χρόνια στο Top-10 η Σάκκαρη

Έκλεισε 2 χρόνια στην ελίτ του παγκόσμιου τένις η Μαρία Σάκκαρη, καθώς για μία ακόμα εβδομάδα διατήρησε τη θέση της στο Top-10 των WTA Rankings και έκλεισε 730 ημερολογιακές μέρες ανάμεσα στις κορυφαίες τενίστριες.

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που πριν λίγες μέρες έφτασε στην κατάκτηση του 2ου και μεγαλύτερου τίτλου της καριέρας της, δίχως να χάσει set στο 1000άρι της Γουαδαλαχάρα, όχι μόνο παρέμεινε στη 10άδα, αλλά κέρδισε και τρεις θέσεις για να είναι τώρα στο No6.

Το career

high της Μαρίας στην παγκόσμια κατάταξη είναι το No3, αλλά το επίτευγμα της παραμονής της στο Top-5 του κόσμου για 2 χρόνια είναι αξιοζήλευτο, και την τοποθετεί σε μία μικρή λίστα τενιστριών που το έχουν καταφέρει αυτό.

Παράλληλα, η κατάκτηση του τίτλου στο Μεξικό την έβαλε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης των WTA Finals, μιας και πριν το Guadalajara Open ήταν στο No16 του Race και διατηρούσε ελάχιστες ελπίδες για την 3η διαδοχική παρουσία της στη διοργάνωση.

Τώρα η Σάκκαρη είναι στο No9 της κούρσας για τα τελικά της WTA και απέχει μόλις 335 βαθμούς από την 8η Ονς Ζαμπέρ, που αγωνίζεται αυτή την εβδομάδα σε 250άρι τουρνουά της Κίνας, σε αντίθεση με την Ελληνίδα που αύριο ξεκινά τις προσπάθειές της στο Τόκιο.

The post WTA Rankings: Έκλεισε 2 χρόνια στο Top-10 η Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
WTA Rankings, Έκλεισε 2, Top-10, Σάκκαρη,WTA Rankings, ekleise 2, Top-10, sakkari