US Open: Βγαίνουν τα πρώτα εισιτήρια των προημιτελικών

13:37 5/9/2021 - Πηγή: Tennis24

Το πρόγραμμα της Κυριακής (5/6) περιλαμβάνει την πρώτη δόση της φάσης των “16” και στα δύο ταμπλό. Το οξύμωρο στις πρώτες 4 αναμετρήσεις του 4ου γύρου στους άνδρες, είναι ότι όλα τα ζευγάρια θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για πρώτη φορά στην καριέρα τους. 

Το Arthur Ashe θα φιλοξενήσει τον Νο2 του κόσμου, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, με τον φιναλίστ του 2019 να αντιμετωπίζει τον Νο1 Βρετανό τενίστα, Ντάνιελ Έβανς, ο οποίος αγωνίζεται για πρώτη φορά στον 4ο γύρο του US Open και δεύτερη συνολικά σε Grand Slam.

Το

πρώτο παιχνίδι στο βραδινό πρόγραμμα, είναι αυτό των NextGen Φράνσις Τιάφο και Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, με τους δύο αντιπάλους να έχουν στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην καριέρα τους. 

Η εξαιρετική πορεία του Ολλανδού Μπότικ φαν ντε Ζάνσχουλπ, ο οποίος έχει ξεκινήσει από τα προκριματικά, συνεχίζεται με τον Νο117 του κόσμου να αντιμετωπίζει τον Ντιέγκο Ζβάρτσμαν, τον 2ο Αργεντινό στη σειρά μετά από τον Φακούντο Μπανίς. 

Η σημερινή 4άδα των αγώνων των ανδρών θα ολοκληρωθεί με μια ακόμη αναμέτρηση-έκπληξη, με τον Γερμανό και προερχόμενο από τα προκριματικά, Πίτερ Γκοϊοφτσίκ να παίζει απέναντι στον 18χρονο Κάρλος Αλκαράθ.

Το πρόγραμμα ανοίγει με ντέρμπι…

Το πρώτο παιχνίδι της ημέρας στο Arthur Ashe είναι και το πιο σημαντικό, από πλευράς ονομάτων, με την Ελίνα Σβιτολίνα να αντιμετωπίζει την Σιμόνα Χάλεπ. Οι 16 τίτλοι καριέρας της Ουκρανής, έναντι των 22 της Ρουμάνας, με την πρώτη πάντως να έχει ένα μικρό προβάδισμα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις (5-4).

Το άλλο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας στο ταμπλό των γυναικών δεν είναι άλλο από αυτό της Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα, απέναντι στην Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα. Η Ισπανίδα εκτός από την πρόκριση θέλει και τη ρεβάνς από την Τσέχα για την-προ δύο εβδομάδων-ήττα στο Σινσινάτι, αν και το συγκεκριμένο τουρνουά δεν είναι και το καλύτερο για την Μουγκουρούθα η οποία φτάνει στον 4ο γύρο για μόλις 2η φορά στην καριέρα της.

Αρκετά tricky δείχνει η αναμέτρηση της κατόχου του 2016, Αντζελίκ Κέμπερ, με την πρώην Νο1 του κόσμου να παίζει κόντρα στην Καναδή Λέιλα Φερνάντεζ, που στο ντεμπούτο της στη διοργάνωση κατάφερε να αποκλείσει και μάλιστα με ανατροπή την κάτοχο του τίτλου, Ναόμι Οσάκα. 

Πολύ σημαντικό είναι και το παιχνίδι της Αρίνα Σαμπαλένκα με την Ελίζε Μέρτενς, με την Βελγίδα να “υποφέρει” στις τελευταίες αναμετρήσεις της από την Λευκορωσίδα μετρώντας 4 διαδοχικές ήττες. 

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post US Open: Βγαίνουν τα πρώτα εισιτήρια των προημιτελικών appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα