US Open: Στον αυτόματο ο Τζόκοβιτς – VIDEO

07:29 5/9/2020 - Πηγή: Tennis24

Ούτε ο Γιαν Λενάρντ Στρουφ, όπως αναμενόταν άλλωστε, κατάφερε να προβληματίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, σημείωσε την 26η νίκη του σε ισάριθμους αγώνες που έχει δώσει τη φετινή σεζόν, επικρατώντας με άνεση 6-3, 6-3, 6-1 του αντιπάλου του και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν για 14η συνεχόμενη φορά.

1 ώρα και 42 λεπτά χρειάστηκε ο Νόλε στο Arthur Ashe για να πετύχει την 5η του νίκη σε πέντε ματς με τον Στρουφ, τιμωρώντας κάθε ρηχή μπάλα του Γερμανού που προσπάθησε να πιέσει τον Σέρβο με το δυνατό του σερβίς, όμως είχε απέναντί του ίσως τον

κορυφαίο returner στην ιστορία του αθλήματος.

“Ήταν πολύ καλή εμφάνιση απ’την πλευρά μου. Κατάφερα να διαβάσω το σερβίς του καλά. Στο 2ο και το 3ο σετ ένιωσα υπέροχα μέσα στο court. Παίζω καλά τις τελευταίες εβδομάδες, προπονούμαι καλά και έχω επικεντρωθεί σε συγκεκριμένα πράγματα. Νιώθω αυτοεποίθηση και το νιώθω αυτό σε κάθε παιχνίδι που δίνω” είπε ο Τζόκοβιτς αμέσως μετά.

Στον 4ο γύρο του US Open, ο 33χρονος από το Βελιγράδι θα αντιμετωπίσει τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα μετά τη νίκη του 29χρονου Ισπανού επί του Ρικάρντας Μπεράνκις με 6-4, 6-3, 6-2.

Οι δυο άνδρες έχουν συναντηθεί τρεις φορές στο παρελθόν, με τον Νόλε να έχει το απόλυτο των νικών (3-0), δύο σε χώμα (Μόντε Κάρλος 2014, 2017) και μια σε hard court (Σινσινάτι 2019).

“Είναι σταθερός παίκτης. Μπορεί να μην έχει κάποιο μεγάλο όπλο, αλλά κάθε του χτύπημα είναι καλό. Επιστρέφει πολλές μπάλες οποτε θα πρέπει να είμαι έτοιμος για πολλές ανταλλαγές. Θα είναι ένα απαιτητικό ματς, σωματικά και πνευματικά” είπε ο Τζόκοβιτς για τον Καρένιο Μπούστα.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post US Open: Στον αυτόματο ο Τζόκοβιτς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα