US Open: Στήριξη Βιλάντερ σε Τσιτσιπά

Ο Ματς Βιλάντερ τοποθετήθηκε για τα όσα συνέβησαν και ειπώθηκαν στο παιχνίδι της πρεμιέρας του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Άντι Μάρεϊ, μετά από toilet break του Έλληνα τενίστα που εκνεύρισε τον Σκωτσέζο, αλλά και το κοινό στο Arthur Ashe. 

Θυμίζουμε ότι μετά το τέλος του 4ου set ο Τσιτσιπάς έκανε χρήση του toilet break, επιστρέφοντας αργοπορημένος, κάτι που ενόχλησε τον Μαρεϊ. Όπως και στο Σινσινάτι, ο Έλληνας τενίστας αποδοκιμάστηκε από τους θεατές, με τον Μάρεϊ να τους παροτρύνει.

“Όλοι οι κορυφαίοι παίκτες πάντα

κάτι “παραβιάζουν” στους κανόνες. Όχι σκόπιμα, αλλά το κάνουν.”, δήλωσε ο Βιλάντερ. 

“Ο Τσιτσιπάς είναι ο παίκτης που ιδρώνει πολύ, οπότε χρειάζεται να πάει να αλλάζει, το σορτσάκι, το εσώρουχό του, την μπλούζα του. Θεωρώ ότι μερικοί άνθρωποι μπορούν να το κάνουν μέσα σε 7 λεπτά, μερικοί χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο.”

“Ο Τσιτσιπάς ήταν απλά μια στιγμή. Δεν νομίζω ότι αυτό έκανε τη διαφορά.”τόνισε.

Όσο για το 5ωρο παιχνίδι ο Σουηδός, δήλωσε: “Πιστεύω ότι ο Μάρεϊ το έχασε γιατί δεν έχει αρκετή τριβή με αυτά τα παιχνίδια πλέον. Δεν ξέρω αν αυτό τον επηρέασε, αλλά νιώθω ότι ήταν αρκετά εκνευρισμένος.”

“Ήταν αρκετά καλός για να κερδίσει τον αγώνα; Στο τέλος όχι. Αλλά σίγουρα είναι σε καλό δρόμο. Παίζει αρκετά καλά κι αν συνεχίσει έτσι μπορεί να τον ξαναγίνει και πάλι ένας από τους καλύτερους παίκτες.”

“Ο Μαρεϊ θα μπορούσε να κερδίσει αν είχε λίγη τύχη παραπάνω. Αλλά αυτή είναι και η διαφορά κι αυτό γιατί ο Μάρεϊ συνήθιζε να κερδίσει ακόμα και στους αγώνες που δεν είχε την τύχη με το μέρος του.”

“Αυτό που ουσιαστικά έδειξε στους παίκτες της νέας γενιάς ήταν ότι δεν έχει τελειώσει ως τενίστας. Δουλεύει πολύ και το να παίξεις στα 5 sets απέναντι στον Τσιτσιπάς στο Arthur Ashe είναι πραγματικά φοβερό.”

US OPEN MEN’S SNIGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post US Open: Στήριξη Βιλάντερ σε Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα