US Open: Διπλή πρεμιέρα για Λάκη

14:36 7/9/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Μιχαέλα Λάκη θα κάνει το ντεμπούτο της στο US Open στο πλαίσιο της 9ης ημέρας του τουρνουά, τόσο στο απλό, όσο και στο διπλό. 

Η 16χρονη τενίστρια θα αγωνιστεί πρώτα στο μονό όπου θα αντιμετωπίσει την Ελίζαμπεθ Κόλμαν σε μια επανάληψη του μεταξύ τους-περιπετειώδη-αγώνα στο Wimbledon που είχε νικήτρια την 18χρονη Αμερικανίδα, σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 18:00 GR στο πλαίσιο του 2ου γύρου.

Δείτε
αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michaela Laki (@michaela.laki)

Στη συνέχεια η παίκτρια του Φοίβου Μιχαλόπουλου θα ενώσει τις δυνάμεις της με την Σλοβάκα Ράντκα Ζελνίκοβα, με τα 2 κορίτσια να αντιμετωπίζουν τις Αμερικανίδες Τάτουμ Έβανς και Αμελιά Χόνερ για τον 1ο γύρο της διοργάνωσης. 

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η τελευταία στο κορτ 6 και δεν αναμένεται να ξεκινήσει πριν από τις 23:00 GR.

H πρώτη δόση των προημιτελικών

Το σημερινό πρόγραμμα στο κυρίως ταμπλό περιλαμβάνει τα πρώτα παιχνίδια των προημιτελικών σε άνδρες και γυναίκες. Στο ανδρικό ταμπλό ο εκπληκτικός Ολλανδός Μπότικ φαν ντε Ζάντσχουλπ στοχεύει σε μια ακόμη ιστορική νίκη στη Νέα Υόρκη, αυτή τη φορά απέναντι σε ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο, Ντανιίλ Μεντβέντεφ. 

Το 2ο παιχνίδι κι αυτό που θα ολοκληρώσει το σημερινό πρόγραμμα στο Arthur Ashe, o Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ θα βρει απέναντι του τον εντυπωσιακό 18χρονο Ισπανό Κάρλος Αλκαράθ στο ίσως πιο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας. 

Στις γυναίκες η Ελίνα Σβιτολίνα θα προσπαθήσει να “αναχαιτίσει” την εξαιρετική Καναδή Λέιλα Φερνάντεζ, η οποία ζει ιστορικές στιγμές στο US Open, ενώ αμέσως μετά από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση η Τσέχα και κάτοχος του Roland Garros, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα θα παίξει κόντρα στην Αρίνα Σαμπαλένκα. 

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

Θάνος Σταθόπουλος 

The post US Open: Διπλή πρεμιέρα για Λάκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα