Sevilla P2: Δίχως φρένα οι Γκαλάν και Τσινγκότο! (vid)

23:43 5/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Έναν ακόμη θρίαμβο πρόσθεσαν στο βιογραφικό τους οι Αλεχάνδρο Γκαλάν και Φεντερίκο Τσινγκότο. Το δίδυμο του Ισπανού με τον Αργεντινό επικράτησε με 7-6(6), 6-4 των Μαρτίν Ντι Νένο και Φράνκο Στούπατσουκ στον τελικό του Sevilla P2, κατακτώντας τον τίτλο.

Αυτό ήταν το δεύτερο τρόπαιο για τους Γκαλάν/Τσινγκότο μέσα σε μόλις οκτώ ημέρες, αφού την περασμένη Κυριακή είχαν στεφθεί πρωταθλητές και στο Brussels P2, στο Βέλγιο. Συνολικά, ο Ισπανός με τον Αργεντινό έχουν δύο τίτλους

και έναν χαμένο τελικό (στο Puerto Cabello P2) στο Premier Padel, από τότε που ένωσαν τις δυνάμεις τους στο κορτ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ale Galán (@alegalan96)

Στον αντίποδα, οι Ντι Νένο/Στούπατσουκ, αν και παρουσίασαν εξαιρετική εικόνα, ιδίως στο πρώτο σετ όπου προηγήθηκαν με 5-3 στα γκέιμ και με 4-2 στο τάι μπρέικ, απέτυχαν να στεφθούν πρωταθλητές στο πρώτο φετινό τουρνουά που φτάνουν σε τελικό. Πάντως και πέρσι οι “Superpibes” είχαν… αργήσει να πάρουν μπρος, εμφανίζοντας το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο από τον Μάιο και μετά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Premier Padel (@premierpadel)

Στις γυναίκες, οι Ντελφίνα Μπρέα και Μπεατρίθ Γκονθάλεθ πήραν… δια περιπάτου τον τίτλο, επικρατώντας με 6-1, 6-1 των Πάουλα Χοσεμαρία και Αριάνα Σάντσεθ, μέσα σε μόλις 72 λεπτά. Η Σάντσεθ ήταν σχεδόν σε όλο το ματς μία σκιά του εαυτού της, με την Χοσεμαρία να αδυνατεί μόνη της να διεκδικήσει οτιδήποτε παραπάνω.

Για τις Μπρέα/Γκονθάλεθ αυτός ήταν ο τρίτος φετινός τίτλος, σε τρία μάλιστα σερί τουρνουά. Ωστόσο, όλοι αυτοί οι τίτλοι ήρθαν σε διοργανώσεις κατηγορίας P2, προσφέροντας μόνο 500 βαθμούς σε νικητές και νικήτριες και μειώνοντας έτσι το βαθμολογικό όφελος της Αργεντινής με την Ισπανίδα, που παραμένουν στο Νο2 της κατάταξης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Premier Padel (@premierpadel)

Ειδική μνεία αξίζει και στον προπονητή Χόρχε Μαρτίνεθ. Ο Ισπανός κόουτς έχει υπό τις οδηγίες του τόσο τους Γκαλάν/Τσινγκότο όσο και τις Μπρέα/Γκονθάλεθ, οπότε αποτελεί τον απόλυτο νικητή των τελευταίων ημερών, με τις ομάδες του να έχουν πάρει όλα τα τρόπαια σε Βρυξέλλες και Βέλγιο τις δύο τελευταίες εβδομάδες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M3 Padel Academy (@m3padelacademy)

Το Τουρ έχει τώρα διάλειμμα μίας εβδομάδας, πριν η δράση μεταφερθεί στη Λατινική Αμερική. Την εβδομάδα 13-19 Μαΐου διεξάγεται το Asuncion P2 στην πόλη Ασουνσιόν της Παραγουάης, ακολουθεί το Mar Del Plata P1 στη Μαρ Ντελ Πλάτα της Αργεντινής και την αμέσως επόμενη εβδομάδα σειρά παίρνει το Santiago P1, στο Σαντιάγο της Χιλής.

ΤΑΜΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ / ΤΑΜΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τα highlights του τελικού των ανδρών:

The post Sevilla P2: Δίχως φρένα οι Γκαλάν και Τσινγκότο! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα