Serres Cup: Πρωταθλήτρια η ασταμάτητη Λ. Παναγιωτίδου (pics)

Η Λύδια Παναγιωτίδου κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά U14 της Tennis Europe που φιλοξενήθηκε αυτήν την εβδομάδα στις Σέρρες και συγκεκριμένα στο Tennis Club of Serres, επικρατώντας στον τελικό της Βουλγάρας και Νο2 του ταμπλό,

Νικόλ Νούνεβα με 6-1, 6-4. 

Η Ελληνίδα τενίστρια του ΟΑ Θεσσαλονίκης, έκανε μια εκπληκτική εβδομάδα στις Σέρρες την οποία ολοκλήρωσε χωρίς να χάσει set, σημειώνοντας 5 νίκες, ενώ παράλληλα παραχώρησε συνολικά μόλις 11 games! 

Για την Παναγιωτίδου αυτός ήταν ο 2ος φετινός τίτλος, ο πρώτος σε 14άρι τουρνουά, μετά από εκείνον στο 16άρι τουρνουά στην Αριδαία (Aridea Cup), ενώ συνολικά (μονά-διπλά) έφτασε τους 5 μέσα στο 2023. 

Οι δύο φιναλίστ του τελικού στο μονό, Λύδια Παναγιωτίδου και Νικόλ Νούνεβα (Βουλγαρία) μετά από την απονομή του τίτλου στο φετινό διεθνές τουρνουά U14 Tennis Europe, Serres Cup, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 16-22 Οκτωβρίου στις Σέρρες.

Για να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του Serres Cup η νεαρή τενίστρια χρειάστηκε να κερδίσει στον 2ο γύρο (πέρασε bye από τον 1ο) την Ισραηλινή Έλλα Χαντάς με 6-2, 6-1, την Ρουμάνα Άντρα Μαρία Βόιτσου με 6-0, 6-0, στα προημιτελικά κέρδισε την Ουγγαρέζα Λάουρα Λίζα Φιζέλ με 6-1 6-0, ενώ στον ημιτελικό του Σαββάτου κέρδισε και την Βουλγάρα Πάντα Κόλεβα με 6-1, 6-2. 

Η πρωταθλήτρια στα μονά στην κατηγορία των κοριτσιών, Λύδια Παναγιωτίδου παραλαμβάνει τον τίτλο για το διεθνές τουρνουά U14 Tennis Europe, Serres Cup, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 16-22 Οκτωβρίου στις Σέρρες.

Στον τελικό του διπλού των αγοριών είχαμε μια μεγάλη μάχη με τους Αλέξανδρο Αυγέρη και Γουίλιαμ Περάκις και να χάνουν στο super tie-break από τους Γκεόργκι Γκεοργκίεφ και Μιχάιλο Τόπιτς με 3-6, 6-4, 10-5, ενώ στα κορίτσια πρωταθλήτριες χωρίς αγώνα αναδείχθηκαν οι Βουλγάρες και Νο1 του ταμπλό Ράντα Κόλεβα και Νικόλ Νούνεβα καθώς Χριστίνα Αμουργιανού και Ευθυμία Πετσούλα αποσύρθηκαν από την αναμέτρηση. 

The post Serres Cup: Πρωταθλήτρια η ασταμάτητη Λ. Παναγιωτίδου (pics) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα