Rothesay Classic: Η 43χρονη Βίνους απέκλεισε την Τζόρτζι! (vids)

Η “βιονική” Βίνους Γουίλιαμς ήταν η μεγάλη νικήτρια στην πρεμιέρα του Μπέρμιγχαμ επικρατώντας της Ιταλίδας και Νο48 του κόσμου, Καμίλα Τζόρτζι με 7-6(5), 4-6, 7-6(6) σε ένα παιχνίδι που κράτησε 3 ώρες και 16 λεπτά! 

Για την 43χρονη Αμερικανίδα (Νο697 στον κόσμο) αυτή ήταν η 2η νίκη μέσα στη σεζόν, μετά από εκείνη τον περασμένο Ιανουάριο στο Όκλαντ κόντρα στην Κέιτι Βόλινετς, αλλά και η πρώτη απέναντι σε παίκτρια Top-50 μετά από 4 χρόνια και συγκεκριμένα στο τουρνουά του Πεκίνου (Στρίκοβα). 

Η Γουίλιαμς παίζοντας με δεμένο το δεξί γόνατο κατάφερε να κερδίσει

τα 2 tie-break της αναμέτρησης, αν και στο 3ο set προηγήθηκε με 5-2, αλλά η Τζόρτζι μπόρεσε να πάρει πίσω το χαμένο της service ισοφαρίζοντας σε 5-5 και οδηγώντας το set στο tie-break. 

Εκεί η Γουίλιαμς χρειάστηκε ένα τρομερό passing-shot με το backhand για να πάρει τη νίκη με το αγγλικό κοινό στο Μπέρμιγχαμ να την αποθεώνει. 

QUEEN VEE THINGS!!! @Venuseswilliams ousts Giorgi in a three-set thriller, 7-6(5), 4-6, 7-6(6) in Birmingham!#RothesayClassic pic.twitter.com/aajuL9YMSz

wta (@WTA) June 19, 2023

Στον επόμενο γύρο η Αμερικανίδα θα παίξει είτε με την Νο2 του ταμπλό, Γελένα Οσταπένκο, είτε με την Τσέχα Λίντα Νόσκοβα. 

ROTHESAY CLASSIC SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-2h)

The post Rothesay Classic: Η 43χρονη Βίνους απέκλεισε την Τζόρτζι! (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα