Roland Garros: Στο Νο20 του ταμπλό η Λάκη

Η Μιχαέλα Λάκη συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της πρώτης συμμετοχής της σε γκραν σλαμ, με την 16χρονη Ελληνίδα τενίστρια να αναχωρεί για το Παρίσι την Παρασκευή (4/6) για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην μέχρι τώρα πορεία της. 

Η παίκτρια του Φοίβου Μιχαλόπουλου τοποθετήθηκε στο Νο20 του ταμπλό στην κατηγορία τζούνιορ, σύμφωνα με το entry list που ανακοίνωσαν οι διοργανωτές. 

Στο τουρνουά, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει την Κυριακή (6/6) θα αγωνιστούν οι καλύτερες νεαρές τενίστριες του κόσμου

όπως η Βικτώρια Χιμένεθ Κατσίνεβα (Ανδόρα), η οποία τοποθετήθηκε στο Νο1 του ταμπλό, αν και Νο2 του κόσμου, καθώς η κάτοχος του τίτλου Γαλλίδα Έλσα Ζακεμό, θα αγωνιστεί στην κατηγορία των γυναικών. 

Στο ταμπλό της κατηγορίας τζούνιορ υπάρχουν εξαιρετικές τενίστριες, όπως η Νο7 του κόσμου Γαλλίδα, Οσεάν Μπαμπέλ, αλλά και η ελληνικής καταγωγής Βελγίδα Σοφία Κωστούλα, τις οποίες ωστόσο η Μιχαέλα Λάκη τις έχει αντιμετωπίσει έχοντας επικρατήσει σε σημαντικά τουρνουά της ITF

Η Λάκη προέρχεται από μια εξαιρετική εβδομάδα στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου και κατάφερε να βρεθεί για πρώτη φορά σε ημιτελική φάση, σε επίπεδο γυναικών, μένοντας εκτός τελικού από την 30χρονη Αυστριακή και πρώην Νο175 του κόσμου, Μέλανι Κλάφνερ, ωστόσο η παρουσία της κρίνεται εξαιρετική. 

Η 16χρονη και Νο23 του κόσμου στα τζούνιορ, θα συνεχίσει και την εβδομάδα που μας έρχεται στο τουρνουά των 15.000$ ITF που διεξάγεται στο Ηράκλειο σε μια πρόβα τζενεράλε για το ιστορικό ραντεβού στο Παρίσι.

Entry List Roland Garros juniors 

Θάνος Σταθόπουλος

The post Roland Garros: Στο Νο20 του ταμπλό η Λάκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Αναζητήσεις
laki roland garros
Τυχαία Θέματα