Red Bull Bassline: Πάρτι στη Μαδρίτη με Ρούμπλεφ νικητή (pics,vids)

Νικητής του φετινού Red Bull Baseline αναδείχθηκε ο Αντρέι Ρούμπλεφ, μέσα σε ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό κλίμα στο Arantxa Sanchez Vicario Stadium στη Μαδρίτη, λίγο πριν την αγωνιστική του πρεμιέρα τόσο στα μονά, όσο και στα διπλά του Madrid Open.

Στο εν λόγω τουρνουά επίδειξης συμμετείχαν αρκετοί παίκτες της παγκόσμιας ελίτ του τένις, όπως οι Ντόμινικ Τιμ, Σεμπάστιαν Κόρντα, Φράνσις

Τιάφο, Κάσπερ Ρουντ, φυσικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αλλά και ο 17χρονος ανερχόμενος Ισπανός Μαρτίν Λανταλούθε.

Η διοργάνωση περιλάμβανε αγώνες tie-break ανάμεσα σε 8 παίκτες, με τους δύο παίκτες που βρίσκονται ψηλότερα στην ATP κατάταξη να τοποθετούνται στο πάνω και κάτω μέρος του ταμπλό. Τα προημιτελικά και τα ημιτελικά ήταν αγώνες best-of 3, ενώ ο τελικός best of 5.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, υπήρχαν και όργανα γυμναστικής για τους παίκτες που βρίσκονταν εκτός κορτ, ενώ όλο το τουρνουά διεξήχθη υπό τους ήχους μουσικής που έπαιζε ο DJ, διασκεδάζοντας ακόμα περισσότερο το κοινό της Μαδρίτης.

Για τον Στέφανο Τσιτσιπά, το τουρνουά αυτό αποτέλεσε ένα καλό ζέσταμα ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο ATP 1000 τουρνουά, προερχόμενος φυσικά από την καλή πορεία του στη Βαρκελώνη, που τερμάτισε ως φιναλίστ.

Stef last night pic.twitter.com/Ttf1gttrMy

— Sunny (@SUNNY8X) April 26, 2023

Εκτός από το αγωνιστικό σκέλος του τουρνουά, ο No5 του κόσμου μίλησε στο τέλος για την αξία της διοργάνωσης, για το πόσο διασκεδάζει κάθε φορά τους θεατές που το παρακολουθούν από κοντά, αλλά και το πόσο θετική είναι η παρουσία των παικτών της ελίτ του τένις στο τουρνουά, με την οποία το κάνουν ολοένα και πιο δημοφιλές.

Greek interview. Translation needed pic.twitter.com/giZgM8cx23

— Sunny (@SUNNY8X) April 26, 2023

The post Red Bull Bassline: Πάρτι στη Μαδρίτη με Ρούμπλεφ νικητή (pics,vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα