Queen’s: Στον Ντιμιτρόφ το ντέρμπι της πρεμιέρας (vids)

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ επέστρεψε από set πίσω και απέκλεισε τον περυσινό φιναλίστ και Νο3 του ταμπλό στο φετινό Cinch Championships, Κάμερον Νόρι, παίρνοντας το εισιτήριο για τους “16” καλύτερους της διοργάνωσης στο Queen’s.

Ο πρωταθλητής του 2014 στο γρασίδι του Λονδίνου, παρέμεινε ψύχραιμος μετά την απώλεια του εναρκτήριου κομματιού της αναμέτρησης και κέρδισε 12 από τα επόμενα 17 games του ματς, για να φτάσει στη σπουδαία ανατροπή.

Μετά από 2

ώρες αγώνα, ο Βούλγαρος επικράτησε με 6-7(2), 6-1, 6-4 και στην επόμενη φάση του 500αριού τουρνουά, θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Μπόουτικ Φαν ντε Ζάντσχουλπ και Πολ Τζαμπ.

Gutsy Grigor

2014 champion @GrigorDimitrov recovers from a set down to take out World No. 11 Norrie 6-7 6-1 6-4 at the #cinchChampionships pic.twitter.com/dBJ20BJJil

Tennis TV (@TennisTV) June 13, 2022

Τρομερό 2ο set πραγματοποίησε ο Ντίμι, που πήρε εκεί το μομέντουμ με το μέρος του και στο καθοριστικό κομμάτι έσωσε τέσσερα break points του Βρετανού αντιπάλου του, πριν πανηγυρίσει τη μεγάλη νίκη.

Στους 18 άσους σταμάτησε το κοντέρ για τον Νο22 τενίστα του κόσμου, ο οποίος μπήκε φορτσάτος στο αγαπημένο του γρασίδι και σίγουρα, θα είναι πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος, για οποιονδήποτε τενίστα τον βρει μπροστά του.

So pure, so satisfying

@GrigorDimitrov #cinchChampionships pic.twitter.com/VpoFmjeenX

Tennis TV (@TennisTV) June 13, 2022

Πέραν του Νο3 του ταμπλό, εκτός Queen’s έμειναν, νωρίτερα μέσα στην ημέρα και οι Ράιλι Οπέλκα και Τέιλορ Φριτς.

Αρχικά, ο υψηλόσωμος Αμερικανός και Νο8 του ταμπλό, ηττήθηκε από τον εξαιρετικό στο γρασίδι, Άλεξ Ντε Μινόρ, με 6-4, 6-4, για να μείνει πρόωρα εκτός διοργάνωσης. Τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα θα συναντήσει στον 2ο γύρο ο Αυστραλός.

Τη 2η διαδοχική ήττα του στο γρασίδι για φέτος, γνώρισε ο Νο4 του ταμπλό αυτή την εβδομάδα, Τέιλορ Φριτς, που ηττήθηκε από τον 20χρονο Βρετανό και Νο99 στην παγκόσμια κατάταξη, Τζακ Ντρέιπερ, με 6-3, 6-2.

Ο Ντρέιπερ, που πέρυσι έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Queen’s, στον 2ο γύρο θα παίξει κόντρα σε έναν εκ των Έμιλ Ρουσουβόρι και Κοντέν Αλίς.

CINCH CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Queen’s: Στον Ντιμιτρόφ το ντέρμπι της πρεμιέρας (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα