Puerto Cabello P2: Στον τελικό οι σαρωτικοί Γκαλάν και Τσινγκότο! (vid)

Δίχως… φρένα έχουν μπει στο πρώτο τους τουρνουά ως δίδυμο οι Αλεχάνδρο Γκαλάν και Φεντερίκο Τσινγκότο. Ο Ισπανός με τον Αργεντινό πρόσθεσαν ακόμη μία σπουδαία επιτυχία στη λίστα τους, επικρατώντας με 6-4, 6-3 των Μαρτίν Ντι Νένο και Φράνκο Στούπατσουκ στα ημιτελικά του Puerto Cabello P2, κερδίζοντας έτσι το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Η πρώτη εβδομάδα της συνεργασίας των Γκαλάν/Τσινγκότο εξελίσσεται σε άκρως επιτυχημένη, με τους δυο τους να έχουν χάσει μόλις ένα σετ

(στο τάι-μπρέικ) στις τέσσερις αναμετρήσεις που έχουν δώσει. Σε ατομικό επίπεδο, αυτός που έρχεται θα είναι ο τρίτος φετινός τελικός για τον Γκαλάν, μετά το Riyadh P1 και το Acapulco P1 πλάι στον Χουάν Λεμπρόν. Αντιθέτως, ο Τσινγκότο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε τελικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Premier Padel (@premierpadel)

Στον άλλο ημιτελικό, οι Αρτούρο Κοέγιο και Αγκουστίν Τάπια χρειάστηκαν ανατροπή για να κάμψουν την αντίσταση των Κόκι Νιέτο και Γιόν Σανθ. Οι δύο Ισπανοί πήραν στις λεπτομέρειες ένα πολύ οριακό πρώτο σετ, όμως ακολούθησε μία… ολική κατάρρευση, με το Νο1 στον κόσμο δίδυμο να επικρατεί με 6-7(6), 6-2, 6-0.

Με αυτόν τον τρόπο, οι Κοέγιο/Τάπια θα έχουν παρουσία στον τελικό και στα τέσσερα πρώτα τουρνουά της σεζόν του Premier Padel. Υπενθυμίζεται ότι στο Riyadh P1 είχαν ηττηθεί από τους Λεμπρόν/Γκαλάν, ενώ στη συνέχεια πήραν το τρόπαιο σε Qatar Major και Acapulco P1.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Premier Padel (@premierpadel)

Στις γυναίκες, οι Ντελφίνα Μπρέα και Μπεατρίθ Γκονθάλεθ διαχειρίστηκαν επιτυχημένα την απειλή των φορμαρισμένων Βιρτζίνια Ριέρα και Σοφία Αραούζο, παίρνοντας τη νίκη με 6-4, 6-3. Οι δυο τους θα βρεθούν έτσι για δεύτερη φορά φέτος σε τελικό -μετά το Riyadh P1- διεκδικώντας το πρώτο τους τρόπαιο στη σεζόν.

Οι Μπρέα και Γκονθάλεθ μαζί με τον προπονητή τους, Χόρχε Μαρτίνεθ.

Αντίπαλοί τους στον τελικό θα είναι οι Αλεχάνδρα Σαλαζάρ και Ταμάρα Ικάρδο. Οι δύο Ισπανίδες μπήκαν στο κορτ για να αναμετρηθούν με τις Γκέμα Τριάι και Κλαούντια Φερνάντεθ στα ημιτελικά, ωστόσο όλα έληξαν πρόωρα. Μία αδιαθεσία της Φερνάντεθ την υποχρέωσε σε εγκατάλειψη μετά από μόλις επτά γκέιμ, δίνοντας τέλος στο ματς και την παρθενική φετινή παρουσία σε τελικό για τις Σαλαζάρ/Ικάρδο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Premier Padel (@premierpadel)

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών:
Κοέγιο/Τάπια – Νιέτο/Σανθ 6-7(6), 6-2, 6-0
Γκαλάν/Τσινγκότο – Ντι Νένο/Στούπατσουκ 6-4, 6-3
Μπρέα/Γκονθάλεθ – Ριέρα/Αραούζο 6-4, 6-3
Σαλαζάρ/Ικάρδο – Τριάι/Φερνάντεθ 4-3 (RET)

ΤΑΜΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ / ΤΑΜΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οι δύο μεγάλοι τελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 00:00 τα μεσάνυκτα της Κυριακής (ώρα Ελλάδος). Πρώτα θα γίνει η μάχη των γυναικών και αμέσως μετά στο ίδιο κορτ θα αγωνιστούν οι άνδρες. Αμφότερες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την Cosmote TV για την Ελλάδα.

Τα highlights των ημιτελικών:

The post Puerto Cabello P2: Στον τελικό οι σαρωτικοί Γκαλάν και Τσινγκότο! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα