Miami Open: Εύκολα στον 3ο γύρο της Φλόριντα ο Σίνερ (vid)

Την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Miami Open της Φλόριντα πήρε ο Γιανίκ Σίνερ, νικώντας τον Λάσλο Ντιέρε με 6-4, 6-2 σε μία ώρα και 23 λεπτά αγώνα.

Στο πρώτο set, το παιχνίδι έδειχνε αρκετά ισορροπημένο μέχρι και το 6ο game, όμως στο αμέσως επόμενο ο 27χρονος Ρώσος κατάφερε να βρει πρώτος το δρόμο προς το break, που του έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα (4-3).

Δεν μπόρεσε όμως να “πατήσει” πάνω σ’ αυτό και ο No11 του κόσμου ισοφάρισε

άμεσα σβήνοντας το break (4-4), ενώ η συνέχεια του ανήκε ολοκληρωτικά, καθώς πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ στο 9ο game, ενώ στο 10ο και τελευταίο διπλασίασε τα break του (6-4).

Στο 2ο set, ο 21χρονος Ιταλός ξεκίνησε στο court με τον ίδιο ρυθμό, κάνοντας το 3/3 στα πρώτα games, προσθέτοντας ένα ακόμα break στο ενεργητικό του (3-0).

Ο No58 της παγκόσμιας κατάταξης κατάφερε να μειώσει αισθητά, πρώτα με αλάνθαστη υπεράσπιση στο service του, αλλά και σβήνοντας το αρχικό break (3-2), αλλά δεν είχε άλλη απάντηση στο παιχνίδι, με τον Σίνερ να κάνει νέο σερί και να ολοκληρώνει με επιτυχία τις προσπάθειές του (6-2).

13-0 vs players ranked outside the top 50 this year

2021 Miami runner-up @janniksin opens with a 6-4 6-2 win against Djere!#MiamiOpen pic.twitter.com/IMG5NiueD8

Tennis TV (@TennisTV) March 24, 2023

Σ’ ένα άλλο αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι της βραδιάς, ανάμεσα σε Ντένις Σαποβάλοφ και Γκουίντο Πέλλα, ο 23χρονος Καναδός επικράτησε με δυσκολία στα τρία set, 6-3, 3-6, 6-3, μετά από μία ώρα και 53 αγωνιστικά λεπτά.

Στο πρώτο set, ο No.30 ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο στον αγώνα, πραγματοποιώντας σερί με τρία κερδισμένα games, έχοντας και break στο ενδιάμεσο (3-0), και αυτό ήταν αρκετό για να διαχειριστεί το υπόλοιπο της πρώτης στροφής και να προηγηθεί.

Στo 2o σκέλος, ο 32χρονος Αργεντίνος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, και με δύο break πήρε προβάδισμα (4-2), για να φτάσει πρώτος στα έξι games και να στείλει το παιχνίδι στο decider (6-3).

Εκεί, το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι το τέλος των πρώτων έξι games (3-3), όμως με νέο καθοριστικό σερί από τον Σαποβάλοφ το παιχνίδι ολοκληρώθηκε υπέρ του, και πέρασε στον 3ο γύρο της Φλόριντα.

MIAMI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-6h)

The post Miami Open: Εύκολα στον 3ο γύρο της Φλόριντα ο Σίνερ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα