Laver Cup: Επιβεβαίωσε και ο Τζόκοβιτς – Ιστορική συνάντηση των Big 4

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο 5ο Laver Cup κάτι που σημαίνει ότι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Λονδίνο αναμένεται να ζήσουμε ιστορικές στιγμές, καθώς Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Φέντερερ και Μάρεϊ θα βρεθούν στο ίδιο court, στην ίδια ομάδα (ίσως) για τελευταία φορά! 

Η ομάδα της Ευρώπης, η οποία θα κοντραριστεί με αυτή του υπόλοιπου κόσμου, θα είναι για πρώτη φορά με “γεμάτο” ρόστερ,

καθώς θα περιλαμβάνει τους κατόχους 66 Grand Slams! 

The Big 4 are in for London. Djokovic will join Nadal, Murray and Federer as teammates to defend the Laver Cup on Team Europe at The O2. pic.twitter.com/VoMFTBLsM3

Laver Cup (@LaverCup) July 22, 2022

O μοναδικός παίκτης από την ομάδα της Ευρώπης που θα δούμε τον Σεπτέμβριο και έχει Grand Slam στην κατοχή του είναι ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος είναι άγνωστο αν θα συμμετάσχει λόγω της απαγόρευσης των Ρώσων επί βρετανικού εδάφους. 

“Είναι το μοναδικό τουρνουά σε ομαδικό επίπεδο που μπορείς να παίξει μαζί με παίκτες που ανταγωνίζεσαι κατά τη διάρκεια της σεζόν. Το να είμαι στην ίδια ομάδα με τους Ράφα, Ρότζερ και Άντι, τρεις από τους μεγαλύτερους αντιπάλους μου όλων των εποχών, θα είναι μια πραγματικά μοναδική στιγμή για την ιστορία του αθλήματός μας”, είπε ο Τζόκοβιτς. 

Φυσικά εκτός από τους μεγάλους αυτούς παίκτες, δίπλα στην ομάδα της Ευρώπης, όπως κάθε χρόνο φυσικά, θα βρίσκεται ένας ακόμα θρύλος του παγκόσμιου τένις, ο Μπιορν Μποργκ, ο οποίος διατελεί χρέη προπονητή. 

“Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα έχω σε μια ομάδα αυτά τα τέσσερα ινδάλματα του αθλήματος. Όπως κι εγώ, έτσι κι αυτοί γνωρίζουν και εκτιμούν τη σημασία αυτής της στιγμής και είναι ανυπομονούν γι’ αυτή. Κάθε χρόνο στόχος μας είναι η νίκη και μαζί με τους Ράφα, Ρότζερ και τον Νόβακ η ευκαιρία μας είναι μεγάλη.”, δήλωσε ο Μποργκ. 

Απομένουν ακόμα δύο θέσεις για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της Ευρώπης, η οποία θα προσπαθήσει να κάνει το 5/5 κόντρα στην ομάδα του υπόλοιπου κόσμου η οποία για την ώρα έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή των Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, Ντιέγκο Σβάρτσμαν και Τέιλορ Φριτς. 

Το Laver Cup θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 23-25 Σεπτεμβρίου.

The post Laver Cup: Επιβεβαίωσε και ο Τζόκοβιτς – Ιστορική συνάντηση των Big 4 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα