Ladies Open: Ήττα για την Γραμματικοπούλου – Συνεχίζει στα διπλά

Δεν τα κατάφερε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στην πρεμιέρα της στο κυρίως ταμπλό του Ladies Open Lausanne, καθώς ηττήθηκε από την Νταλίλα Γιακούποβιτς με 7-6(11), 6-2 έπειτα από μία ώρα και 50 λεπτά αγώνα, και έμεινε εκτός τελικής 16άδας.

Η 26χρονη Ελληνίδα κατάφερε να επιστρέψει από τις βάρος της 5-2 στο πρώτο set σβήνοντας 3 break, να οδηγήσει την αναμέτρηση στο tie-break, και έχοντας σώσει 6(!) set points, αλλά και χάσει ένα δικό της, στο 7ο set

point της No267 του κόσμου έχασε το προβάδισμα νίκης (7-6(11).

Στο 2ο και τελευταίο μέρος του αγώνα, η Βαλεντίνη δέχθηκε πρώτη break στο 4ο game, αλλά το έσβησε άμεσα, χωρίς να χαρίσει πόντο στο service της 32χρονος Σλοβένας. Αυτή όμως ήταν η τελευταία επιθετική της λύση, καθώς δέχθηκε 2 νέα break στη συνέχεια, και έχασε καθαρά από την αντίπαλό της (6-2).

Η Γραμματικοπούλου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στα μονά της WTA 250 διοργάνωσης με μία νίκη στα προκριματικά και μία ήττα στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, και πλέον στρέφει την προσοχή της στα διπλά, όπου συνεργάζεται με την 22χρονη Ολλανδή τενίστρια, αλλά και Νο476 της παγκόσμιας κατάταξης, Γιασμίν Τζιμπρέρε.

Το ελληνολλανδικό δίδυμο αντιμετώπισε τις επίσης Ολλανδές Μπιμπιάν Σκούφς και Έβα Βέντερ στην πρεμιέρα, και κέρδισαν με 7-5, 7-5 σε 1,5 ώρα αγώνα, και στα προημιτελικά θα κοντράρουν είτε τις κορυφαίες του ταμπλό, Γιάνα Σιζίκοβα και Κίμπερλεϊ Ζίμερμαν, είτε τις Αμίνα Άνσμπα και Αναστασία Ντέτιουκ.

The post Ladies Open: Ήττα για την Γραμματικοπούλου – Συνεχίζει στα διπλά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα