Indian Wells: Τρόμαξε ο Τζόκοβιτς στην πρεμιέρα του (vids)

Πέντε χρόνια μετά την τελευταία του συμμετοχή στο BNP Paribas Open, ο Νόβακ Τζόκοβιτς φάνηκε λίγο επηρεασμένος στον πρώτο του αγώνα στο Indian Wells αλλά κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα, στην αναμέτρηση με τον Αλεξάντερ Βούκιτς για το 2ο γύρο της Masters διοργάνωσης.

Ο 36χρονος Σέρβος, πέντε φορές πρωταθλητής στην Καλιφόρνια, επικράτησε 6-2, 5-7, 6-3 του Νο69 της παγκόσμιας κατάταξης

και προκρίθηκε στους “32” του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει τον lucky loser Ιταλό, Λούκας Ναρντί.

Right back at it!

The 5x champ @DjokerNole picks up his 400th Masters 1000-level win after getting past Vukic in a tight opening contest!#TennisParadise pic.twitter.com/IN3UJJtZQ6

Tennis TV (@TennisTV) March 10, 2024

Ήταν ο πρώτος αγώνας του Νόλε, μετά την ήττα από τον Γιάνικ Σίνερ στα ημιτελικά του Australian Open που σήμανε και το τέλος της απόλυτης κυριαρχίας του στη Μελβούρνη τα τελευταία χρόνια.

Αν και ξεκίνησε πολύ καλά το ματς, πετυχαίνοντας δύο breaks στο 1ο σετ, ο Τζόκοβιτς στη συνέχεια παρουσίασε μεταπτώσεις στο παιχνίδι του και αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στα ράλι από τη βασική γραμμή με τον Βούκιτς αλλά και με το πρώτο του σερβίς, με αποτέλεσμα ο Αυστραλός να βρει ευκαιρίες στις επιστροφές του.

Το Νο1 του ταμπλό και του κόσμου, δεν μπόρεσε να σερβίρει στο 5-6 για να παραμείνει στο σετ και ο Βούκιτς με το δεύτερο break του στο σετ, κατάφερε να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς στο καθοριστικό σετ.

Παρ’ότι το ποσοστό ευστοχίας του Τζόκοβιτς μειώθηκε ακόμη περισσότερο στο 3ο σετ (48%), ο Σέρβος δεν έδωσε ευκαιρίες στον αντίπαλό του και με το break στο 5ο game (3-2) πήρε κεφάλι στο σκορ, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία του με ένα ακόμη break στο τελευταίο game.

“Έπαιξε απίστευτα. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Η ποιότητα του τένις του ήταν αρκετά υψηλή. Ειδικά στο 2ο σετ και στο ξεκίνημα του 3ου. Ήταν δύσκολο για μένα. Κατάφερα να επανακάμψω και να τελειώσω με στυλ το ματς” είπε ο Νόλε μετά την 400η νίκη του ATP Masters 1000 διοργάνωση.

Επόμενος αντίπαλος για τον Σέρβο, ο 20χρονος Ιταλός, Νο123 στον κόσμο, Λούκας Ναρντί που μπήκε ως lucky loser στο κυρίως ταμπλό, είχε bye στον 1ο γύρο και στους “64” κέρδισε 6-3, 3-6, 6-3 τον Κινέζο, Ζιζεν Ζανγκ.

Back in a special place @DjokerNole #TennisParadise pic.twitter.com/fWH4T0SOMW

Tennis TV (@TennisTV) March 10, 2024

BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-10h)

The post Indian Wells: Τρόμαξε ο Τζόκοβιτς στην πρεμιέρα του (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα