Indian Wells: Στις 12 έφτασαν οι απουσίες ανδρικό ταμπλό

16:38 6/3/2023 - Πηγή: Tennis24

Με την οριστική απουσία του Νόβακ Τζόκοβιτς, το ανδρικό ταμπλό στο φετινό Indian Wells δέχθηκε ένα ακόμα (και το μεγαλύτερο) πλήγμα, με τις απουσίες να φτάνουν τις 12 λίγες ώρες πριν από την κλήρωση στο κυρίως ταμπλό.

Αναμφίβολα οι μεγαλύτερες και πιο σημαντικές απουσίες είναι αυτές των Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφα Ναδάλ, με τον πρώτο λόγω της εμβολιαστικής του κατάστασης και τον Ισπανό λόγω τραυματισμού στο πόδι. 

Από εκεί και πέρα εκτός Καλιφόρνια είναι ο Νο22 του κόσμου Νικ Κύργιος λόγω τραυματισμού στο αριστερό γόνατο, αλλά και οι Μάριν Τσίλιτς (Νο24) και Σεμπάστιαν Κόρντα (Νο26)

και οι δύο λόγω τραυματισμού. 

Εκτός πρώτου 1000αριού της σεζόν θα μείνουν και οι: Μπενζαμά Μπονζί, Τζένσον Μπρούκσμπι, Κάιλ Έντμουντ, Νταβίντ Γκοφάν, Κβον Σουν-Γου, Κορεντίν Μουτέ και Ρέιλι Οπέλκα. 

Οι απόντες και οι αντικαταστάτες 

Μπενζαμά Μπονζί – Όσκαρ Ότε Τζέσον Μπρούκσμπι – Ούγκο ΑμπέρΜάριν Τσίλιτς – Τόμας Μαρτίν ΕτσεβερίΝόβακ Τζόκοβιτς – Νικολόζ ΜπασιλασβίλιΚάιλ Έντμουντ – Ρομάν ΣαφιούλινΝταβίντ Γκοφάν – Τζέισον ΚούμπλερΣεμπάστιαν Κόρντα – Τιάγκο ΜοντέιροΚβον Σουν-Γου – Μάικλ ΜοΝικ Κύργιος – Ρομπέρτο Καρβάλες ΜπαέναΚορεντάν Μουτέ – Ντάνιελ Ελαχί ΓκαλάνΡάφα Ναδάλ – Τζόρνταν ΤόμπσονΡέιλι Οπέλκα – Μπερναμπέ Θαπάτα Μιράλες

The post Indian Wells: Στις 12 έφτασαν οι απουσίες ανδρικό ταμπλό appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα