Hexagon Cup: Αποθεωτικό φινάλε με νικήτρια την ομάδα του… Άντι Μάρεϊ! (vid)

23:52 5/2/2024 - Πηγή: Tennis24

Το παρθενικό Hexagon Cup πρόσφερε ένα γεμάτο πενθήμερο δράσης στη Μαδρίτη και ολοκληρώθηκε με μεγάλη νικήτρια την AD/vantage Team. Η ομάδα ιδιοκτησίας του Άντι Μάρεϊ είδε τα δύο από τα δίδυμά της (ανδρών και γυναικών) να κατακτούν το τρόπαιο στις αντίστοιχες κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, οι Μαρτίν Ντι Νένο και Χουάν Τέγιο επικράτησαν στον μεγάλο τελικό του διδύμου των Φράνκο Στούπατσουκ και Άλεξ Ρουίθ της Rafael Nadal Academy. Η μάχη μάλιστα

κρίθηκε σε σούπερ tie break, με το ζευγάρι της AD/vantage Team να υπερισχύει με 3-5, 7-6(5), 10-6.

Y terminamos con AD/VANTAGE como WINNERS de la categoría MASCULINA, no nos lo podemos creer #male #grandfinale #winner #hexagoncup pic.twitter.com/40Vu4zl2K3

Hexagon Cup (@hexagoncup_) February 4, 2024

Στην κατηγορία των γυναικών, οι Ντελφίνα Μπρέα και Σοφία Αραούζο χάρισαν αντιστοίχως το τρόπαιο στην ομάδα του Άντι Μάρεϊ. Η Αργεντινή με την Πορτογαλίδα επικράτησαν στον τελικό με 6-3, 6-1 των Αλεχάνδρα Σαλαζάρ και Ταμάρα Ικάρδο της Hexagon Team (ομάδα franchise του τουρνουά).

AD/VANTAGE gana el partido y se hace con la categoría FEMENINA del torneo #female #grandfinale #winners pic.twitter.com/6fTnBdIFia

Hexagon Cup (@hexagoncup_) February 4, 2024

Τέλος, στην κατηγορία Next Gen η ομάδα του… Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ήταν εκείνη που πήρε το τρόπαιο. Οι Νταβίντ Γκάλα και Ένζο Γένσεν της RL9 Team νίκησαν στον τελικό με 6-3, 1-6, 10-7 τους Άλεξ Χόζας και Εμίλιο Σάντσες της ElevenEleven Team USA, ομάδα της Εύα Λονγκόρια.

Juego, set y partido… Los NEXT GEN de RL9 Padel Team se llevan el título de WINNERS de su categoría

Enzo Jensen y David Gala, GANADORES #nextgen #grandfinale #winners pic.twitter.com/XGnKH2LIDk

Hexagon Cup (@hexagoncup_) February 4, 2024

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε αφήνοντας πίσω της μία εξαιρετικά αρεστή γεύση σε όλους τους θεατές που την παρακολούθησαν, είτε στις κερκίδες είτε μέσω οθόνης.

Αν και βρισκόμαστε ακόμη στην pre-season, οι παίκτες έβγαλαν τον καλύτερό τους εαυτό, έδειξαν να απολαμβάνουν τις… ιδιαιτερότητες των “έκτακτων” συνεργασιών με τους συμπαίκτες τους, ενώ και το κλίμα ήταν διαρκώς καυτό.

Το… γλέντι της απονομής:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Martin Di Nenno (@mdinenno)

Σε κάθε περίπτωση, το Hexagon Cup αποδεικνύει πως με σωστές δομές και επαρκή οργάνωση ο κόσμος του πάντελ μπορεί να προσφέρει φαντασμαγορικές διοργανώσεις, ακόμη και έξω από το πλαίσιο του παγκόσμιου Τουρ.

Οι τρεις τελικοί και οι απονομές:

The post Hexagon Cup: Αποθεωτικό φινάλε με νικήτρια την ομάδα του… Άντι Μάρεϊ! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα