H μητέρα των μαχών στο ATP Cup! – VIDEO

Το συναρπαστικό παρθενικό ATP Cup θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: την αναμέτρηση μεταξύ της Ισπανίας του Ραφαέλ Ναδάλ και της Σερβίας του Νόβακ Τζόκοβιτς που θα φέρει φυσικά αντιμέτωπους τους δύο θρύλους του αθλήματος!

Δεν υπάρχει πραγματικός φίλος του τένις που να χάσει την Κυριακή (11:30 GR), την τιτανομαχία Νο55(!) ανάμεσα στους θρύλους του αθλήματος Ραφαέλ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς!

Οι δύο ανυπέρβλητοι τενίστες έχουν, εν πολλοίς, πάρει από χεράκι της χώρες

τους και τις έχουν οδηγήσει στον τελικό του φετινού ATP Cup και, πλέον, ο ένας θα χρειαστεί να…περάσει από τον άλλον προκειμένου να γευτεί το πρώτο μεγάλο τρόπαιο της σεζόν 2020!

Είναι το ονειρικό φινάλε ενός φανταστικού παρθενικού ATP Cup, του “παγκοσμίου κυπέλλου” του τένις όπως το περιέγραψε ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την επεισοδιακή νίκη του επί του Ντανίλ Μεντβέντεφ στα ημιτελικά του Σαββάτου!

Οι Ισπανοί, που κατέκτησαν στα τέλη του 2019 και το Davis Cup Finals, πάνε να τα κάνουν όλα δικά τους κατακτώντας και το ATP Cup και δείχνοντας ότι, αυτή τη στιγμή, διαθέτουν το πιο “πλούσιο” υλικό σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες.

Και με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ να βρίσκεται σε “δολοφονική” κατάσταση, οι ελπίδες τους αυξάνονται δραματικά.

Ο έμπειρος Ισπανός τα έχει πάει περίφημα σε όλες τις αποστολές που του έχουν ανατεθεί, συντρίβοντας στα ημιτελικά και τον Νικ Κύργιο, και την Κυριακή έχει την τελευταία αποστολή να κάνει το 1-0 για την Ισπανία κερδίζοντας τον επίσης εξαιρετικό Ντούσαν Λάγιοβιτς (09:30 GR) που έχει παίξει καλύτερα του αναμενομένου χαρίζοντας στη χώρα του πολύτιμες νίκες.

Ακολουθεί η μητέρα των μαχών ανάμεσα στους δύο κορυφαίους τενίστες του κόσμου αυτή τη στιγμή, και δύο εκ των κορυφαίων όλων των εποχών!

Ένας από τους δύο θα βρίσκεται σε πιο πιεστική θέση εφόσον η χώρα του υπολείπεται με 0-1 και δεν υπάρχουν περιθώρια ήττας.

Ο Νόλε προηγείται σε αυτό το “κτηνώδες” h2h του Ράφα με 28-26, αν εξετάσουμε όμως το τι έχει γίνει στις μεταξύ του αναμετρήσεις στην σκληρή επιφάνεια, εκεί η πλάστιγγα γέρνει καταφανώς υπέρ του Σέρβου που έχει τη μερίδα του λέοντος των νικών με 19-7!

Αυτό βέβαια μπορεί να μην έχει την παραμικρή σημασία κόντρα σε έναν Ράφα “πεινασμένο” να δώσει στη χώρα του ένα ακόμα τεράστιο τρόπαιο προσθέτοντας στη φανταστική συλλογή του έναν ακόμα βαρυσήμαντο τίτλο!

Αν η σειρά πάει στο 1-1, ακολουθεί αγώνας διπλού με τη συμμετοχή των Ναδάλ-Τζόκοβιτς.

Ο Νόλε θα σχηματίσει δίδυμο με τον Βίκτορ Τροϊτσκι, ενώ ο Ράφα με τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα!

Καλή απόλαυση!

FINAL 8 DRAW | GROUP STANDINGS | SCHEDULE | SCORES | VIDEOS

Κώστας Αϊτάκης

The post H μητέρα των μαχών στο ATP Cup! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα