European Open: Για τη ρεβάνς και την πρόκριση στα ημιτελικά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον 31χρονο Γερμανό και Νο56 του κόσμου Γιάνικ Χάνφμαν το βράδυ της Παρασκευής (20:00 GR) με στόχο τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά στην Αμβέρσα, αλλά και τη ρεβάνς από τον αποκλεισμό του τον περασμένο Ιούνιο στη Μαγιόρκα. 

 Ο Γερμανός πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση το βράδυ της Πέμπτης, κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ, επικρατώντας με 6-4, 5-7, 6-4 σβήνοντας 13/15(!) break-points

του Αυστριακού, ενώ ο ίδιος από την πλευρά του εκμεταλλεύτηκε και τις 3 ευκαιρίες για break. 

Ο νικητής από την αναμέτρηση του Τσιτσιπά με τον Χάνφμαν θα παίξει με έναν εκ των Άρθουρ Φις (Γαλλία) και Χουάν Πάμπλο Βαρίλας (Περού) που θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα της Παρασκευής σε ένα ματς που αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 22:00 GR.

Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας τενίστας έχει περάσει ήδη και στα ημιτελικά του διπλού μαζί με τον αδερφό του Πέτρο Τσιτσιπά, με τα δύο αδέρφια να παίζουν το Σάββατο κόντρα στους Αρνεόντο (Μονακό) και Βάισμπορν (Αυστρία). 

Στα άλλα δύο παιχνίδια της προημιτελικής φάσης ο εξαιρετικός 20χρονος Γάλλος και Νο226 του κόσμου, Τζοβάνι Μπετσί Πέρικαρντ θα παίξει απέναντι στον Αλεξάντερ Μπούμπλικ, στον πρώτο χρονικά προημιτελικό (15:00 GR), ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το ματς του Μαξιμίλιαν Μάρτερερ κόντρα στον Ούγκο Γκαστόν (17:00 GR).

Το σημερινό πρόγραμμα θα ανοίξει (13:15 GR) με τον πρώτο ημιτελικό στα διπλά με τους Μπεχάρ και Πάβλασεκ να κοντράρουν τους Γκλάσπουλ και Νις με τα δύο ζευγάρια να διεκδικούν το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό. 

EUROPEAN OPEN SINGLES | DOUBLES | OOP (-1h)

The post European Open: Για τη ρεβάνς και την πρόκριση στα ημιτελικά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα