European Open: Εντυπωσιακά στους “8” Σίνερ και Μπρούξμπι

Γιάνικ Σίνερ και Τζένσον Μπρούξμπι μετέτρεψαν σε υγιεινούς περιπάτους τα… ντέρμπι τους την Τετάρτη στην Αμβέρσα και απέκλεισαν με χαρακτηριστική άνεση τους Λορέντσο Μουζέτι και Μπότικ Φαν ντε Ζάντσουλπ αντίστοιχα, παίρνοντας τα εισιτήρια για τους προημιτελικούς της διοργάνωσης.

Ο Νο1 του ταμπλό στο European Open του Βελγίου, Σίνερ, συνάντησε προβλήματα μόνο στο εναρκτήριο set του “εμφυλίου” του με τον Μουζέτι, καθώς κέρδισε

έξι από τα οκτώ games στο 2ο set, φτάνοντας στην άνετη straight sets επικράτηση.

Super Sinner @janniksin defeats fellow Italian Musetti 7-5 6-2 and moves on to the quarter-finals @EuroTennisOpen! pic.twitter.com/MMBhyQboRr

Tennis TV (@TennisTV) October 20, 2021

Μετά από μια ώρα και 35 λεπτά μάχης, ο 20χρονος επιβλήθηκε με 7-5, 6-2 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο, Άρθουρ Ρίντερνεχ, ο οποίος με τη σειρά του απέκλεισε τον Ντούσαν Λάγιοβιτς με 6-3, 4-6, 6-2.

Τη θέση του στους “8” κορυφαίους της Αμβέρσας “σφράγισε” και ο φοβερός Αμερικανός, Τζένσον Μπρούξμπι, που συνέτριψε τον Μπότικ Φαν ντε Ζάντσουλπ με 6-2, 6-0 και περιμένει πλέον τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

Ο Ισπανός με τη σειρά του, απέκλεισε το Νο3 του ταμπλό, Κριστιάν Γκαρίν, με σπουδαία ανατροπή. Μετά από μια ώρα και 44 λεπτά αγώνα, τον έθεσε εκτός με 4-6, 6-3, 6-3.

EUROPEAN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post European Open: Εντυπωσιακά στους “8” Σίνερ και Μπρούξμπι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα