Elite Tennis Academy: 1ο Team Tournament Weekend

Η Elite Tennis Academy διοργανώνει το 1ο Team Tournament Weekend της σεζόν για αθλητές U10 (πράσινο και πορτοκαλί επίπεδο) στην Αγία Μαρίνα. Οι αγώνες θα είναι ομαδικοί, δίνοντας την ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές/τριες να αγωνιστούν με διαφορετικούς παίκτες για τρεις ώρες, διασκεδάζοντας και βελτιώνοντας το παιχνίδι τους.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Οι ομάδες θα αποτελούνται από τέσσερις παίκτες (αγόρια, κορίτσια, μεικτές) και το όνομα της ομάδας καθορίζεται από τους ίδιους.

Πράσινο Επίπεδο: Ο κάθε αγώνας θα έχει διάρκεια

1 set των 6 game με τους παίκτες να παίζουν εναλλάξ μέχρι 2 πόντους. Οι ομάδες θα χωριστούν σε ομίλους.

Πορτοκαλί επίπεδο: Σε ένα νικηφόρο short set με τους παίκτες να παίζουν εναλλάξ μέχρι 2 πόντους και ανάλογα με τις συμμετοχές round robin (όλοι με όλους)

Δηλώσεις Συμμετοχής : Η δήλωση συμμετοχής πρέπει να αναφέρει απαραιτήτως Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία Γέννησης, Κινητό τηλέφωνο, email (αν υπάρχει) και την επιθυμητή κατηγορία. Σε περίπτωση που κάποιος αθλητής δεν έχει ενταχθεί σε κάποια ομάδα, θα δημιουργηθούν ομάδες για αυτούς τους αθλητές.

Χρηματική εισφορά: Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 10€ για κάθε παίκτη. Η πληρωμή του κόστους συμμετοχής θα γίνεται στην γραμματεία της Elite Tennis Academy.

Πρόγραμμα Αγώνων: Ο προγραμματισμός των αγώνων θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 28/11/2018. Οι αθλητές/τριες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για την ώρα έναρξης των αγώνων από την σελίδα της ακαδημίας στο Facebook και στα τηλ. 6944698418 & 6973226969

Υποχρεώσεις Αγωνιζόμενων : Οι αθλητές/-τριες στο πρωτάθλημα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνοι για την από Ιατρική άποψη ικανότητά τους να μετέχουν σε αθλητικές διοργανώσεις

ΕΠΑΘΛΑ: Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά και στις 2 πρώτες νικήτριες ομάδες σε κάθε κατηγορία θα απονεμηθούν έπαθλα.

The post Elite Tennis Academy: 1ο Team Tournament Weekend appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα