Ήττα Περβολαράκη και… μπελάδες για Ελλάδα (vid)

18:19 4/3/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο Μιχάλης Περβολαράκης δεν επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στο 1ο tie Ελλάδας – Τζαμάικας στο Ace Tennis Club της Παλλήνης και γνωρίζοντας ήττα-σοκ από το Νο1390 της παγκόσμιας κατάταξης, Ρόουλαντ Φίλιπς, έβαλε σε μπελάδες την εθνική ομάδα.

Ο Νο1 Έλληνας -απόντος του Στέφανου Τσιτσιπά- ηττήθηκε από τον Φίλιπς μέσα

σε 2 ώρες και 13 λεπτά αγώνα, με 6-2, 4-6, 6-3 και η Τζαμάικα πήρε προβάδισμα με 0-1 στο Best of-5 που θα κρίνει ποια από τις δυο ομάδες θα βρεθεί στον 2ο -και τελευταίο- προκριματικό γύρο των play-offs ανόδου, του World Group II.

Χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση, ο Μιχάλης κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα μόνο από τα μέσα και μέχρι το τέλος του 2ου set (όπου μετέτρεψε το 4-3 σε 4-6) και μοιραία γνώρισε την ήττα από τον Τζαμαϊκανό αντίπαλό του, που βρίσκεται… 988 θέσεις χαμηλότερα στην παγκόσμια κατάταξη.

Αν και έκανε μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψει στο ματς, όταν βρέθηκε πίσω με 5-0 στο καθοριστικό κομμάτι της αναμέτρησης, ο 25χρονος Έλληνας μείωσε σε 5-3, αλλά δεν βρήκε και το 2ο break που έψαχνε, χάνοντας με πικρό τρόπο στην πρεμιέρα του.

Ο Φίλιπς βρήκε εξαιρετικές επιστροφές στα σερβίς του Περβολαράκη, είχε καλύτερη κίνηση στο court, μπόρεσε να “χτίσει” πιο έξυπνα τα περισσότερα ράλι και αποδείχθηκε πολύ πιο αποτελεσματικός από τον Νο402 τενίστα του κόσμου, φτάνοντας σε μια από τις σπουδαιότερες νίκες της καριέρας του.

DAVIS CUP PLAY OFFS – WORLD GROUP II – GREECE v JAMAICA

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ήττα Περβολαράκη και… μπελάδες για Ελλάδα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα