Cordoba Open: Δεν σταυρώνει νίκη ο Σβάρτσμαν (vid)

07:48 7/2/2024 - Πηγή: Tennis24

Ονειρεμένο ντεμπούτο στο ATP Tour έκανε ο 22χρονος Αργεντινός, Ρομάν Αντρές Μπουρουτσάγκα ο οποίος κέρδισε τον πρώην Νο1 συμπατριώτη του, Ντιέγκο Σβάρτσμαν για τον 1ο γύρο του Cordoba Open την Τρίτη.

Ο Μπουρουτσάγκα που προερχόταν από τα προκριματικά, επικράτησε 6-1, 4-6, 6-4 του ντεφορμέ Σβάρτσμαν και προκρίθηκε στο 2ο γύρο του χωμάτινου τουρνουά της σειράς ATP 250 όπου θα αντιμετωπίσει το Νο7 του ταμπλό, Γιάνικ

Χάφμαν.

“Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη μου εδώ στη Κόρντομπα. Ήταν δύσκολο ματς κόντρα σε έναν σπουδαίο παίκτη όπως ο Ντιέγκο. Ήμουν λίγο νευρικός στο ξεκίνημα του ματς αλλά ευτυχώς κέρδισα” είπε ο Μπουρουτσάγκα αμέσως μετά.

Ο 31χρονος Σβάρτσμαν πριν ένα χρόνο βρισκόταν στο Top30 της παγκόσμιας κατάταξης και πλέον καταλαμβάνει την 117η θέση της ATP Rankings.

A night he'll never forget

Roman Andres Burruchaga defeats Schwartzman 6-1 4-6 6-4 in his ATP Tour debut!#CordobaOpen pic.twitter.com/Csfglzvmxy

Tennis TV (@TennisTV) February 7, 2024

Σε άλλα αποτελέσματα της Τρίτης στη Κόρντομπα, ο Φεντερίκο Κορία έκανε την έκπληξη κόντρα στο Νο5 του ταμπλό, Ντάνιελ Αλτμάιερ κερδίζοντας με 5-7, 6-3, 6-4 τον Γερμανό και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Άλμπερτ Ράμος-Βινιόλας που με τη σειρά του ξεπέρασε το εμπόδιο του Πέδρο Καχίν.

CORDOBA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-5h)

The post Cordoba Open: Δεν σταυρώνει νίκη ο Σβάρτσμαν (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα