Charleston 60: Στα προημιτελικά η Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στο δυνατό τουρνουά ITF των 60.000$ που πραγματοποιείται στο Τσάρλεστον, καθώς κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αμερικανίδας και προερχόμενης από τα προκριματικά, Σάρλοτ Σαβετιπόν με 6-3, 6-3, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. 

Αναμφίβολα μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια παίκτρια η οποία μπορεί να ξεκίνησε από την προκριματική φάση, ωστόσο στις αρχές του μήνα είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του τουρνουά των 25.000$ στο Σάντο Ντομίνγκο. 

Η

Παπαμιχαήλ, η οποία φτάνει σε προημιτελική φάση μετά από τον περασμένο Απρίλιο και πάλι σε 60άρι τουρνουά, θα αντιμετωπίσει την επίσης Αμερικανίδα και Νο300 του κόσμου, Αλέξα Κλατς, η οποία ξεπέρασε δύσκολα την αντίσταση της συμπατριώτισσάς της Έμα Ντέιβις με 6-4, 4-6, 6-1. 

Αντίθετα στα διπλά η Παπαμιχαήλ, έχοντας ως παρτενέρ την Αμερικανίδα, Μαρία Ματέας, ηττήθηκαν, μετά από ένα δραματικό παιχνίδι, από τις Ντάσα Ιβάνοβα (ΗΠΑ) και Γκεργκάνα Τοπάλοβα (Βουλγαρία) με 2-6, 6-3 11-9, μένοντας εκτός ημιτελικών. 

Ασταμάτητη η Σακελλαρίδη

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια μετά από την εντυπωσιακή νίκη κόντρα στην Γιαπωνέζα Σακούρα Χόντο ξεπέρασε και το εμπόδιο της Βουλγάρας Άνι Βαγκέλοβα επικρατώντας με 6-4, 7-6(1) εξασφαλίζοντας την παρουσία της στα προημιτελικά του τουρνουά των 15.000$ που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Αττάλεια. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία αγωνίζεται στα τουρνουά της Αττάλειας από την αρχή της σεζόν, θα αγωνιστεί θα 9η φορά σε προημιτελική φάση έχοντας αντίπαλο μία ακόμη παίκτρια από τη Βουλγαρία, την Τζούλια Σταματόβα 

The post Charleston 60: Στα προημιτελικά η Παπαμιχαήλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα