Berlin Open: Απόγευμα Παρασκευής ο προημιτελικός της Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Τσέχα και Νο53 του κόσμου, Μαρκέτα Βοντρούσοβα για τα προημιτελικά του Berlin Open σε μια αναμέτρηση η οποία θα ξεκινήσει στις 16:00 GR και θα είναι η 3η στο πρόγραμμα του κεντρικού court. 

Πριν από μερικές ημέρες η Ελληνίδα τενίστρια αντιμετώπισε στα διπλά του Βερολίνου την Τσέχα, όπου μαζί με την Πέτρα Μάρτιτς ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από τις Σινιάκοβα/Βοντρούσοβα, ενώ την Τσέχα την αντιμετώπισε και στο τουρνουά της Ρώμης τον περασμένο μήνα, όπου και ηττήθηκε με 7-5, 6-3. 

Αυτή θα είναι η 8η φορά που

η Σάκκαρη θα αγωνιστεί με παίκτρια από την Τσεχία (3-4), με την Ελληνίδα τενίστρια να προέρχεται από 2 σερί ήττες κόντρα στην προσεχή αντίπαλό της την Παρασκευή, ενώ ηττήθηκε και στην πρεμιέρα της στο Roland Garros από την μετέπειτα φιναλίστ του τουρνουά Καρολίνα Μούχοβα. 

Σε περίπτωση πρόκρισης στα ημιτελικά (όπως και πέρσι) η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει είτε την Ρωσίδα lucky loser, Ελίνα Αβανεσιάν, είτε την καλή της φίλη και παρτενέρ της στα διπλά του Νότιγχαμ της περασμένης εβδομάδας, Ντόνα Βέκιτς. 

BERLIN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Berlin Open: Απόγευμα Παρασκευής ο προημιτελικός της Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα