Εκτός Παρισιού ο Φέντερερ!

Ο Ρότζερ Φέντερερ απέσυρε τη συμμετοχή του από το Masters του Παρισιού, λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του τίτλου του στο τουρνουά της Βασιλείας…

Ο Ελβετός “Βασιλιάς”, ανακοίνωσε την απόφασή του το πρωί της Δευτέρας και λίγο-πολύ, έπραξε αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι.

Αν και πέρυσι μετά τον τίτλο του στη Βασιλεία, είχε παίξει κανονικά στην “Πόλη του Φωτός” και είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά, ο Ρότζερ, δεν είναι διατεθειμένος φέτος, να ρισκάρει την υγεία του ενόψει των τελικών

της ΑΤΡ.

Όπως δήλωσε μετά την κατάκτηση του τροπαίου στη γενέτειρά του, δεν θέλει να κάνει τα λάθη του παρελθόντος, μιας και πέρυσι “πλήρωσε” την απόφασή του να παίξει συνεχόμενα σε τρία τουρνουά.

Με τον τρόπο του δηλαδή, προϊδέασε για το τι θα ακολουθούσε την Δευτέρα, όταν και θα ανακοίνωνε την απόφασή του.

Πάντως, χρειάστηκε αρκετή σκέψη και πολλές διαβουλεύσεις με την ομάδα του, για να καταλήξει, κι αυτό, το καταλαβαίνει κανείς από το γεγονός ότι ξεκίνησε πρώτα το τουρνουά και μετά έκανε γνωστή την απόφασή του.

Όπως και να έχει, ο Φέντερερ δεν θα παίξει αυτή την εβδομάδα στο Παρίσι και θα κατευθυνθεί στο Λονδίνο, μετά τη Βασιλεία, με στόχο το καλύτερο δυνατό στους τελικούς της ΑΤΡ.

PARIS MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εκτός Παρισιού ο Φέντερερ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα