BMW Open: Ξεκίνησε την υπεράσπιση του τίτλου ο Ρούνε (vid)

O Χόλγκερ Ρούνε έκανε το πρώτο βήμα για την υπεράσπιση του τίτλου στο Μόναχο επικρατώντας  του Γερμανού Γιάνικ Χάνφμαν με 6-3, 6-4 μετά από μια ώρα και 25 λεπτά εξασφαλίζοντας την παρουσία του στα προημιτελικά του τουρνουά. 

Defending champ – up and running @holgerrune2003 gets past Yannik Hanfmann 6-3 6-4 to reach the quarter-finals at Munich. #BMWOpenbyAmex pic.twitter.com/7gQ1CFOKmZ

Tennis TV (@TennisTV) April 20, 2023

Ο Νο7 του κόσμου και φιναλίστ την περασμένη Κυριακή στο Μόντε Κάρλο, στηρίχθηκε πάνω στο εξαιρετικό του service ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 81% κερδισμένους πόντους στο πρώτο service, ενώ εκμεταλλεύτηκε τις 3 από τις 9 ευκαιρίες για break. 

O κάτοχος του τίτλου χρειάστηκε ένα break στο 1ο set (2-0) και από εκεί και πέρα με το εξαιρετικό service του δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από τον Χάνφμαν παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. 

Oh. My. Word @holgerrune2003 #BMWOpenbyAmex pic.twitter.com/YqbdnxitXK

Tennis TV (@TennisTV) April 20, 2023

Στο 2ο και πιο ανταγωνιστικό σκέλος ο Χένφμαν απάντησε στο γρήγορο break του Ρούνε (1-1), με τον Δανό να φτάνει σε ένα ακόμα break και σε συνδυασμό μ’ ένα δύσκολο hold (έσβησε break-point του Χάνφμαν) προηγήθηκε με 5-3 σφραγίζοντας τη νίκη λίγο αργότερα, αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση εκεί όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Κριστιάν Γκαρίν και Λορέντζο Σονέγκο. 

BMW OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post BMW Open: Ξεκίνησε την υπεράσπιση του τίτλου ο Ρούνε (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα