Argentina Open: Απαιτητική πρεμιέρα για Αλκαράθ (vid)

Ο Κάρλος Αλκαράθ χρειάστηκε να επιστρέψει από break κάτω σε κάθε σετ για να ξεπεράσει το εμπόδιο του μαχητικού Καμίλο Ούγκο Καραμπέλι, στην επιστροφή του στο tour μετά το Australian Open.

Το Νο1 του ταμπλό και υπερασπιστής του τίτλου, επικράτησε 6-2, 7-5 του qualifier, Νο134 στον κόσμο, Αργεντινού και προκρίθηκε στα προημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει τον επίσης προερχόμενο από τα προκριματικά, Αντρέα

Βαβασόρι που με τη σειρά του κέρδισε 6-4, 7-5 το Νο7 του ταμπλό, Λάσλο Τζέρε.

Ο Αλκαράθ έδειξε σημάδια ανετοιμότητας και “σκουριάς”, όμως ήταν εκεί κάθε φορά που του έβαζε δύσκολα ο άπειρος αντίπαλός του.

“Ήταν πραγματικά δύσκολο ματς. Είναι μαχητής και πολύ καλός παίκτης, με καλό ρυθμό. Δυσκολεύτηκα πολύ να τον κερδίσω. Ξεκίνησα νευρικά και το κοινό ήταν με το μέρος του. Είναι λογικό αυτό αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενος με το πρώτο μου ματς στο χώμα, μετά το περσινό Roland Garros. Ελπίζω να βελτιωθώ στη συνέχεια” είπε ο Αλκαράθ.

Ο 20χρονος Ισπανός δέχθηκε τέσσερα breaks στο σερβίς του αλλά κατάφερε να πετύχει έξι στο σερβίς του 24χρονου Αργεντινού, φτάνοντας στην απαιτητική νίκη μετά από 1 ώρα και 42 λεπτά αγώνα.

Η αναμέτρηση με τον Βαβασόρι είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (23:30GR).

Injection of pace @carlosalcaraz | @ArgentinaOpen | #IEBMasArgOpen2024 pic.twitter.com/d8bhpyjcJs

ATP Tour (@atptour) February 15, 2024

Στο τελευταίο ματς της Πέμπτης, ο Σεμπάστιαν Μπαέζ πήρε εκδίκηση από τον Λουτσιάνο Νταρντέρι για την ήττα του την προηγούμενη εβδομάδα στη Κόρδοβα, με τον Αργεντινό να επικρατεί με 6-4, 7-5 του αντιπάλου του και να σφραγίζει τον εμφύλιο με τον Φεντερίκο Κορία στα προημιτελικά.

Ο Νταρντέρι γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από 8 σερί νίκες, προερχόμενος από την κατάκτηση του Cordoba Open ως qualifier.

ARGENTINA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-5h)

The post Argentina Open: Απαιτητική πρεμιέρα για Αλκαράθ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα