Acapulco P1: Το… Last Dance των Λεμπρόν και Γκαλάν (vid)

Το Premier Padel επιστρέφει αυτή την εβδομάδα στη δράση, με το Acapulco P1 να παίρνει τη σκυτάλη στο πρόγραμμα. Η παραθαλάσσια πόλη που βρίσκεται στα νοτιοδυτικά του Μεξικού (βρέχεται από τον Ειρηνικό ωκεανό), αποτελεί όχι απλά τη στάση Νο3 στη σεζόν, αλλά και… τερματικό σταθμό για ένα μεγάλο κεφάλαιο της νεότερης ιστορίας του πάντελ.

Οι Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάνδρο Γκαλάν θα συμμετάσχουν στο Ακαπούλκο για τελευταία φορά ως δίδυμο, βάζοντας στη συνέχεια και το τυπικό

τέλος σε μία απίστευτη τετραετία θριάμβων και τίτλων. Οι δύο Ισπανοί είχαν δηλώσει συμμετοχή ως δίδυμο στο τουρνουά πριν προκύψει η διάσπασή τους, οπότε δεν ήταν εφικτό να αγωνιστούν εκεί με διαφορετικούς παρτενέρ.

Υπενθυμίζεται πως ο Γκαλάν θα συνεχίσει την πορεία του στο Τουρ μαζί με τον Φεντερίκο Τσινγκότο, ενώ ο Λεμπρόν θα παίξει στο Puerto Cabello P2 πλάι στον Μόμο Γκονθάλεθ, για να πορευθεί από εκεί και πέρα με τον Πακίτο Ναβάρο.

Ο “τελευταίος χορός” των Λεμπρόν και Γκαλάν.

Πάντως, οι Λεμπρόν/Γκαλάν δεν είναι η μοναδική ομάδα που θα δώσει την αποχαιρετιστήρια παράστασή της στο Μεξικό. Τα δίδυμα των Φερνάντο Μπελαστεγκίν και Λούτσο Κάπρα, Σάνιο Γκουτιέρες και Πακίτο Ναβάρο, όπως και Φεντερίκο Τσινγκότο και Μόμο Γκονθάλεθ θα έχουν την τελευταία συνεργασία τους στα κορτ.

Το ίδιο θα ίσχυε και για τους Χουάν Τέγιο και Άλεξ Ρουίθ, όμως ένας τραυματισμός του Ισπανού στερεί από τους δυο τους μία τελευταία κοινή συμμετοχή, πριν τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η GNP Seguros Arena πανέτοιμη για το τουρνουά.

Στα του τουρνουά, το επιβλητικό GNP Seguros θα είναι το κεντρικό γήπεδο, χωρητικότητας 10.000 φιλάθλων. Όπως και τα δύο προηγούμενα τουρνουά (Riyadh P1, Qatar Major), έτσι και αυτό που έρχεται θα διεξαχθεί σε ανοικτά κορτ. Πάντως, οι καιρικές συνθήκες αναμένονται αρκετά διαφορετικές από την Αραβική Χερσόνησο.

Τα… δυσθεώρητα υψηλά ποσοστά υγρασίας αποτελούν τη βασικότερη παράμετρο που έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες φτάνοντας στο Μεξικό, με το θερμόμετρο να αναμένεται να κινηθεί στη ζώνη των 23-25 βαθμών Κελσίου, ως ανώτερη τιμή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FIP (@padelfip)

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το διάστημα 19-24 Μαρτίου και συνιστά την πρώτη επίσκεψη του Premier Padel στην πόλη του Ακαπούλκο. Το σιρκουί είχε βρεθεί άλλη μία φορά στο Μεξικό και συγκεκριμένα στο Μοντερέι, τον Δεκέμβριο του 2022. Πρωταθλητές τότε είχαν στεφθεί οι Αρτούρο Κοέγιο και Φερνάντο Μπελαστεγκίν, ως δίδυμο.

Οι Κοέγιο και Μπελαστεγκίν πρωταθλητές στο Μεξικό το 2022.

Οι πρωταθλητές του φετινού τουρνουά θα λάβουν ως χρηματικό έπαθλο από 25.000 ευρώ ο κάθε παίκτης, ενώ 12.500 ευρώ θα περιμένουν κάθε έναν από τους φιναλίστ. Οι προημιτελικοί, ημιτελικοί και τελικοί (ανδρών και γυναικών) θα προβληθούν από την Cosmote TV, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Premier Padel για την Ελλάδα.

ΤΑΜΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ / ΤΑΜΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Premier Padel (@premierpadel)

The post Acapulco P1: Το… Last Dance των Λεμπρόν και Γκαλάν (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα