ATP Finals: Βράδυ Πέμπτης το Σίνερ – Ρούνε

Γιάνικ Σίνερ και Χόλγκερ Ρούνε θα κλείσουν το πρόγραμμα της Πέμπτης στο Pala Alpitour (22:00 GR) σε μια αναμέτρηση η οποία θα κρίνει την πρόκριση βάσει των 7 κριτηρίων που έχουν προκύψει από τις δύο προηγούμενες ημέρες. 

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει (13:00 GR), όπως κάθε μέρα με το διπλό με τους Ίβαν Ντόντιγκ (Κροατία) και Όστιν Κράιτσεκ (ΗΠΑ) να αντιμετωπίζουν τους Σαντιάγκο Γκονζάλες (Μεξικό) και Εντουάρτ Ροζέρ-Βασελάν (Γαλλία). 

Στη συνέχεια (15:30 GR) θα μπει στο court o Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος θα παίξει κόντρα στον Χούμπερτ Χουρκάτς που πήρε τη θέση του τραυματία Στέφανου Τσιτσιπά

με τον Έλληνα τενίστα να εγκαταλείπει το παιχνίδι της Τρίτης με τον Χόλγκερ Ρούνε λόγω προβλήματος στη μέση. 

Στις 19:30 GR θα ξεκινήσει το δεύτερο παιχνίδι του διπλού με τους Μαρσέλο Γκρανογιέ (Ισπανία) και Οράσιο Σεμπάλος (Αργεντινή) να αγωνίζονται απέναντι στους Αργεντινούς Μάξιμο Γκονζάλες και Άντρες Μολτένι. 

Πρόγραμμα

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου

Ντόντιγκ (Κροατία)/Κράιτσεκ (ΗΠΑ) – Γκονζάλεζ (Μεξικό)/Ροζερ Βασελάν (Γαλλία) 13:00 GRΝόβακ Τζόκοβιτς (Σερβία) – Χούμπερτ Χουρκάτς (Πολωνία) 15:30 GRΓκρανογιέ (Ισπανία)/Σεμπάλος (Αργεντινή) – Γκονζάλεζ/Μολτένι (Αργεντινή) 19:30 GRΓιάνικ Σίνερ (Ιταλία) –Χόλγκερ Ρούνε (Δανία) 22:00 GR

 ATP FINALS SINGLES DRAW | DOUBLES | STANDINGS | OOP (-1h)

The post ATP Finals: Βράδυ Πέμπτης το Σίνερ – Ρούνε appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα